Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Witam dzemdobry..

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Najs_Boj

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 8:23 am

A czesc smile Za ciosem, dolaczylem do tego zbiorowiska Polakow na Gai, co by nie przedluzac przedstawie siebie schludnie :
Imie: Oskar
Miejsce zamieszkania: Jelenia Gora ( nieslychana dziura )
Zainteresowania:

- MUZYKA : Hmm, tworzyc, hobbystycznie w Fruity Loops wink Gralem na perkusji. To moze powiem jeszcze jakie gatunki muzyki mnie interesuja... WSZYSTKIE smile Jestem eklektyczny pod tym wzgledem. Metal, rock, jazz, pop, dance, techno ( ale bez przesady wink ), jak i rowniez hip-hop i rap ( byle nie polski ). Ulubione zespoly? Duuuzo, ale wymienie dwa ktorych slucham na okraglo : Dream Theater ( mistrzostwo instrumentalne ), The Roots ( Te jazzowe brzmienie.. Uwielbiam! )

- GRY / KOMPUTERY - pasja od malego, zagrywalem jak szalony ;] Od Amigi, Commodore, Sega Megadrive, po pierwsze Playstation, GameCube'a jak i Xboxa 360 i Wii ;] Obecnie mam tylko PieCa, i starcza. Ale bede szedl z duchem czasu, i nawet jako dziadek zapewne bede zagrywal wink

- MOTORYZACJA - tym tez smile Szybkosc, technologia, nowosci.. Ale sam narazie jezdze Mazda 323 wiec...

Lubie : Spac, leniuchowac, spac. Spotkania z przyjaciolmi, kolegami, no i z pewna jedna osoba heart . Imprezowac od czasu do czasu 3nodding Palic shishe, i wiele innych rzeczy, ale nie chce mi sie juz wypisywac i tak sie rozpisalem razz

Nie lubie : Chamstwa, glupoty, idiotyzmu, klamstwa, kiboli, idiotow. Szkoly jak kazdy w glebi duszy.. Sprzatania, Emo i innych przejawow.

No i narazie to tyle, duzo napisalem :O Zdjecia nie daje, chyba, ze naprawde kogos to interesuje wink Pozdrawiam!
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 8:26 am

Chyba się zakochałam heart xd

Sashitsu

Runya_EithelNar

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:09 pm

Czorek smile
Po czym poznajesz emo question blaugh
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 3:20 am

Witaaa~aam!

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games