|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:23 am
A czesc smile Za ciosem, dolaczylem do tego zbiorowiska Polakow na Gai, co by nie przedluzac przedstawie siebie schludnie : Imie: Oskar Wiek: 18 wiosen Miejsce zamieszkania: Jelenia Gora ( nieslychana dziura ) Zainteresowania:
- MUZYKA : Hmm, tworzyc, hobbystycznie w Fruity Loops wink Gralem na perkusji. To moze powiem jeszcze jakie gatunki muzyki mnie interesuja... WSZYSTKIE smile Jestem eklektyczny pod tym wzgledem. Metal, rock, jazz, pop, dance, techno ( ale bez przesady wink ), jak i rowniez hip-hop i rap ( byle nie polski ). Ulubione zespoly? Duuuzo, ale wymienie dwa ktorych slucham na okraglo : Dream Theater ( mistrzostwo instrumentalne ), The Roots ( Te jazzowe brzmienie.. Uwielbiam! )
- GRY / KOMPUTERY - pasja od malego, zagrywalem jak szalony ;] Od Amigi, Commodore, Sega Megadrive, po pierwsze Playstation, GameCube'a jak i Xboxa 360 i Wii ;] Obecnie mam tylko PieCa, i starcza. Ale bede szedl z duchem czasu, i nawet jako dziadek zapewne bede zagrywal wink
- MOTORYZACJA - tym tez smile Szybkosc, technologia, nowosci.. Ale sam narazie jezdze Mazda 323 wiec...
Lubie : Spac, leniuchowac, spac. Spotkania z przyjaciolmi, kolegami, no i z pewna jedna osoba heart . Imprezowac od czasu do czasu 3nodding Palic shishe, i wiele innych rzeczy, ale nie chce mi sie juz wypisywac i tak sie rozpisalem razz
Nie lubie : Chamstwa, glupoty, idiotyzmu, klamstwa, kiboli, idiotow. Szkoly jak kazdy w glebi duszy.. Sprzatania, Emo i innych przejawow.
No i narazie to tyle, duzo napisalem :O Zdjecia nie daje, chyba, ze naprawde kogos to interesuje wink Pozdrawiam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:26 am