Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Hejka

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

TYSIA36

Dangerous Fairy

7,600 Points
  • Healer 50
  • Hunter 50
  • Survivor 150
PostPosted: Sat Nov 10, 2007 2:55 pm

Hejka
Mam na imię Justyna, ale większość moich znajomych nazywa mnie TYSIA lub Tygrysek biggrin ... acha bym zapomniała ... 21 latek niedawno skończyłam XD
Uwielbiam oglądać anime, czytać mangę i w tej chwili uczę się japońskiego z czego jestem tak szczęśliwa, że mogłabym skakać z radości wink
Mieszkam w Rumi (niedaleko Gdyni) i studiuję na Politechnice Gdańskiej.
Mam nadzieję, że poznam tutaj duuużo fajnych ludzi.
Pozdrowionka ^^

Hmm... zdjęcie ??? ... proszę bardzo razz
User Image

Nie no oczywiście żartuje ... tutaj już takie normalniejsze ... chyba wink :
User Image User Image User Image

Więcej zdjęć ??? ... zapraszam do mojej galerii na grono.net biggrin
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:15 am

masz makaron na glowie...

opcy

Vingha

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 4:58 am

Opcy, no coś Ty... zdaje Ci się. blaugh
Witam witam!
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 8:28 am

Lalala a ja wiem gdzie jest Rumia smile Hehe. Nawet tam bylam kiedys;] Witamy kolezanke, obowiazkowo prosimy o zdjecie:}

Justinka

Runya_EithelNar

PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:08 pm

Czorek biggrin
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 1:17 pm

Justinka
Lalala a ja wiem gdzie jest Rumia smile Hehe. Nawet tam bylam kiedys;] Witamy kolezanke, obowiazkowo prosimy o zdjecie:}

Zdjęcia taaak?? ... zedytowałam pierwszego posta i dodałam parę zdjęć ... nie mogłam sie zdecydować na jedno razz
Byłaś w Rumi ? Hehe ... a ja zawsze sie zdumiewam, bo jak mówie skąd jetem i spodziewam sie reakcji typu: "A co to za dziura?" lub coś w tym stylu to słysze "A tak mój kolega/kuzyn/ciotka tam mieszka" itp :O ... ale no faktycznie rozwijamy się ... bloków i sklepów jest coraz więcej blaugh

TYSIA36

Dangerous Fairy

7,600 Points
  • Healer 50
  • Hunter 50
  • Survivor 150

przecietny

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 2:51 pm

TYSIA36
studiuję na Politechnice Gdańskiej

Jezusicku kochanienki nasiii, normalnie szok. razz Politechniczna w tym morzu humanistycznych (tfu! twisted ) ignorantow! Perełka. No tyle ze gdanska, a ja poznanski. Co konkretnie studjuje wacpanna? Cos rozsadnego (politechnicznego) czy jakis kierunek dodany do poli dla kasy ale nie majacy wiele z poli wspolnego?
BTW: Czego te fotecki takie maloformatowe sa? Ja wiem, ze grono ogranicza transfery i wielkosc ale zeby tak oszczedzac? razz Przy tej jakosci to nawet pozadnej lustracji zawartosci nie mozna dokonac. xd whee xp
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 3:09 am

przecietny
TYSIA36
studiuję na Politechnice Gdańskiej

Jezusicku kochanienki nasiii, normalnie szok. razz Politechniczna w tym morzu humanistycznych (tfu! twisted ) ignorantow! Perełka. No tyle ze gdanska, a ja poznanski. Co konkretnie studjuje wacpanna? Cos rozsadnego (politechnicznego) czy jakis kierunek dodany do poli dla kasy ale nie majacy wiele z poli wspolnego?
BTW: Czego te fotecki takie maloformatowe sa? Ja wiem, ze grono ogranicza transfery i wielkosc ale zeby tak oszczedzac? razz Przy tej jakosci to nawet pozadnej lustracji zawartosci nie mozna dokonac. xd whee xp

A może ty po prostu zazdrościsz Humanistom? Bo za każdym razem móiwsz coś nieprzyjemnego o tym gronie ludzi...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

przecietny

PostPosted: Thu Nov 15, 2007 4:54 pm

kamilka3d
A może ty po prostu zazdrościsz Humanistom? Bo za każdym razem mówisz coś nieprzyjemnego o tym gronie ludzi...

Ja humanistów podziwiam ale HUMANISTÓW - tych prawdziwych w klasycznym tego słowa znaczeniu do cholerki, a nie bandę ćwierćinteligentów. Nie cierpię współczesnego znaczenia słowa humanista. Współczesny humanista to człowiek udający, że myśli.
PostPosted: Sat Nov 24, 2007 6:30 am

Coś Tysiaczek mało rozmowny... stare

przecietny

Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games