|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:29 pm
wiecie co? ide na fajeczke razz idziesz Yuka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:31 pm
1 Kasmizar 1 seks 2 moje cudowne dzieci 2 forsa 2 mycie sie itp zabiegi 3sprzatanie 3opierniczanie innych 3srodki wspomagajace 4. laptop 5. glany 6. spanie i wyspanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:33 pm
harab serapel wiecie co? ide na fajeczke razz idziesz Yuka? wink nie, zostawilam fajki w mieszkaniu, teraz jestem u rodziców :/ a do sklepu zapierdalać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:03 pm
1. sztuka 2. literatura 3. independent music from Great Britain 4. oryginalne ciuchy i bizuteria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:35 pm
Zaznaczyłam opcję 'komputer', ale pełna lista wygląda następująco:
1. Komputer 2. Jrock 3. Czytanie fików yaoi o jrockerach 4. Fajki 5. Ta sama płeć xD 6. KitKat'y 7. Mój kochany odtwarzacz mp3 heart
a nad reszta nie chce mi sie myslec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 2:03 pm
Muzyka, yaoi - no bym sobie coś zrobiła, jakby nagle magicznie ostał mi się ino dostep to ona i on xp , rysowanie/wiercenie się/robienie czegoś - ale nie wiem czy to podpada pod uzależnienie, to tylko mało maleńka nerwica natrectw... Komputer, hm... tez nie wie wiem, mogę bez niego żyć i nie czuję palącej potrzeby włączenia go, gdy jest wyłączony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:40 am
domokun muzyka domokun rysowanie domokun pewna osobistość domokun cukierki z rumem (no może nie do końca uzależnienie, ale je uwielbiam xp ) domokun glany to chyba tyle biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:54 am
-manga anime -płeć przeciwna -fajki -ołówek automatyczny -pomarańcze (w takiej kolejności)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|