|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 6:22 am
Yajo A mi sie czasem obraz trzęsie, jak galareta jakaś... czasem po brzegach, rzadziej cały... wkurwiające ninja mialem to w starym monitorze... spowodowane jest to tym ze ... uwaga...... jest stary i do dupy ;] przyznaj sie ile ma lat twoj monitor ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 6:41 am
harab serapel Yajo A mi sie czasem obraz trzęsie, jak galareta jakaś... czasem po brzegach, rzadziej cały... wkurwiające ninja mialem to w starym monitorze... spowodowane jest to tym ze ... uwaga...... jest stary i do dupy ;] przyznaj sie ile ma lat twoj monitor ;]
ja tak miałem w sali informatycznej. ale każdy wie że sala informatyczna jest do dupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:37 pm
harab serapel Yajo A mi sie czasem obraz trzęsie, jak galareta jakaś... czasem po brzegach, rzadziej cały... wkurwiające ninja mialem to w starym monitorze... spowodowane jest to tym ze ... uwaga...... jest stary i do dupy ;] przyznaj sie ile ma lat twoj monitor ;] Nie pamietam czy dostałam go razem z nowym kompem, ale coś około 5 - 6 lat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 2:04 pm
Mój też się psuje, a lat nie wiem ile ma... obraz czasem się trzęsie, tak przez sekundę, potem jest ok... a rozdzielczość ma, uwaga, 800x600 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:20 pm
Ale rodzielczośc chyba idzie ustawić... *geniusz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 4:22 pm
I tak chyba nic nie pobije mojego starego monitora, który jak był zbyt długo włączony, zaczął zmieniać położenie- do góry nogami, na prawym boczku, na lewym XD Ehhh...to były czasy XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 11:49 pm
Yajo Ale rodzielczośc chyba idzie ustawić... *geniusz* jeżeli monitor i karta jest przeystosowana do nowej rozdzielczości - miałam lata zwykły monitor i siedział na konsystencji 1024x768, teraz jest na 1280x1024 - a nie robiłam nic prócz zmiany monitora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 6:58 am
Jukatan Yajo Ale rodzielczośc chyba idzie ustawić... *geniusz* jeżeli monitor i karta jest przeystosowana do nowej rozdzielczości - miałam lata zwykły monitor i siedział na konsystencji 1024x768, teraz jest na 1280x1024 - a nie robiłam nic prócz zmiany monitora.
i wszystko jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:56 am
Stary monitor mojej koleżanki pod koniec zycia wyświetlał tylko zielony kolor z minimalnymi róznicami jezeli chodzi o odcienie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 10:59 am
Yajo Stary monitor mojej koleżanki pod koniec zycia wyświetlał tylko zielony kolor z minimalnymi róznicami jezeli chodzi o odcienie dramallama zielony odpreza podobno xd moze pod koniec zycia rzucilo mu sie na ostatni dobry uczynek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|