Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
help hilfe ... pomocy? Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

pomozecie?
  pomozemy!
View Results

harab serapel

PostPosted: Mon Nov 05, 2007 6:22 am

Yajo
A mi sie czasem obraz trzęsie, jak galareta jakaś... czasem po brzegach, rzadziej cały... wkurwiające ninja

mialem to w starym monitorze... spowodowane jest to tym ze ... uwaga...... jest stary i do dupy ;] przyznaj sie ile ma lat twoj monitor ;]
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 6:41 am

harab serapel
Yajo
A mi sie czasem obraz trzęsie, jak galareta jakaś... czasem po brzegach, rzadziej cały... wkurwiające ninja

mialem to w starym monitorze... spowodowane jest to tym ze ... uwaga...... jest stary i do dupy ;] przyznaj sie ile ma lat twoj monitor ;]

ja tak miałem w sali informatycznej.
ale każdy wie że sala informatyczna jest do dupy...

dziki_wieprz

Yajo

PostPosted: Mon Nov 05, 2007 1:37 pm

harab serapel
Yajo

Nie pamietam czy dostałam go razem z nowym kompem, ale coś około 5 - 6 lat.
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 2:04 pm

Mój też się psuje, a lat nie wiem ile ma... obraz czasem się trzęsie, tak przez sekundę, potem jest ok... a rozdzielczość ma, uwaga, 800x600 stare

Insane Lady-sama

Yajo

PostPosted: Mon Nov 05, 2007 3:20 pm

Ale rodzielczośc chyba idzie ustawić... *geniusz*
PostPosted: Mon Nov 05, 2007 4:22 pm

I tak chyba nic nie pobije mojego starego monitora, który jak był zbyt długo włączony, zaczął zmieniać położenie- do góry nogami, na prawym boczku, na lewym XD Ehhh...to były czasy XDDDD

Chesteros

Jukatan

PostPosted: Mon Nov 05, 2007 11:49 pm

Yajo
jeżeli monitor i karta jest przeystosowana do nowej rozdzielczości - miałam lata zwykły monitor i siedział na konsystencji 1024x768, teraz jest na 1280x1024 - a nie robiłam nic prócz zmiany monitora.
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 6:58 am

Jukatan
Yajo
jeżeli monitor i karta jest przeystosowana do nowej rozdzielczości - miałam lata zwykły monitor i siedział na konsystencji 1024x768, teraz jest na 1280x1024 - a nie robiłam nic prócz zmiany monitora.

i wszystko jasne

dziki_wieprz

Yajo

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 9:56 am

Stary monitor mojej koleżanki pod koniec zycia wyświetlał tylko zielony kolor z minimalnymi róznicami jezeli chodzi o odcienie dramallama
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 10:59 am

Yajo
Stary monitor mojej koleżanki pod koniec zycia wyświetlał tylko zielony kolor z minimalnymi róznicami jezeli chodzi o odcienie dramallama
zielony odpreza podobno xd moze pod koniec zycia rzucilo mu sie na ostatni dobry uczynek

wilkus
Crew

Yajo

PostPosted: Tue Nov 06, 2007 12:12 pm

Taaa, koleżanka była bardzo odprężona xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers