|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:06 am
ty kotek byles wczoraj najebany brzydko mowiac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:07 am
czuje Twoj bol.
bylam wczoraj na pierwszej imprezie archeologicznej i mowiac prawde, to dawno sie tak nie zajaralam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:19 am
Jukatan czuje Twoj bol. bylam wczoraj na pierwszej imprezie archeologicznej i mowiac prawde, to dawno sie tak nie zajaralam. Jakież to prymitywne blaugh ciekawe co sądzą o tym twoi rodzice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:55 am
hmm... chyba wyroslam juz z takich rzeczy.. czuje sie stara sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:10 am
czyzby wczoraj kazdy byl nawalony? szkoda, ze nie pamietam nic z wczorajszej imprezy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:15 am
Baranina Jukatan czuje Twoj bol. bylam wczoraj na pierwszej imprezie archeologicznej i mowiac prawde, to dawno sie tak nie zajaralam. Jakież to prymitywne blaugh ciekawe co sądzą o tym twoi rodzice? ze palilam fajke wodna? czy, ze pilam wodke? raczej nie, nawet im nie powiedzialam, ze gdziekolwiek wychodze blaugh prymitywne... bardzo dobrze mi się kojarzy to słowo... na przyszły czwartek muszę naszkicować pięściak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:52 am
Jukatan ze palilam fajke wodna? czy, ze pilam wodke? raczej nie, nawet im nie powiedzialam, ze gdziekolwiek wychodze blaugh to jest nie grzeczne i nie tubisiowe emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:54 am
wilkus hmm... chyba wyroslam juz z takich rzeczy.. czuje sie stara sweatdrop tez wyroslam i nie czuje sie stara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 10:11 am
a ja chyba wrzucę tu fory z mojej ostatniej imprezy.... tylko je TROCHĘ wyretuszuję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 12:16 pm
Baranina wilkus hmm... chyba wyroslam juz z takich rzeczy.. czuje sie stara sweatdrop tez wyroslam i nie czuje sie stara mi chodzi o bycie nawalonym. Dzonego Bravo nadal uwielbiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:33 pm
wilkus Baranina wilkus hmm... chyba wyroslam juz z takich rzeczy.. czuje sie stara sweatdrop tez wyroslam i nie czuje sie stara mi chodzi o bycie nawalonym. Dzonego Bravo nadal uwielbiam xd no mi tez o to chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:03 am
tez bylam na imprze wczoraj, calkiem zabawnie bylo (no troche sennie) i nikt nie byl naprany (niestety - jako osoba niepijaca mialabym SWIETNA zabawe wypominajac ludziom po imprezie co robili "po nietrzezwemu" razz )
i hura dla grupowych seansow Silent Hilla w środku nocy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|