|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:43 am
wiesz,z mieniłem swój plan, chce Monster Brown Paper Bag
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:59 am
paczcie na markieta, cena butelki Fausta poszła nieźle w górę. Zastanawiam się czy mojej nie sprzedać, zanim cena nie zacznie spadać eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 5:47 am
no, ostro podleciała, a chciałam ją kupić za 20K...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 1:54 am
a ja nie. jest brzydka i coś sie z niej ulatnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:45 am
ja mysle, ze poczekam. jak dalej ewoluuje, to cena podskoczy jeszcze bardziej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 5:07 am
Dla tych co nie czytaja ogloszen: (xD)
butelka fausta znow ewoluowala ^^ i wprowadzono calkowicie nowy evo item
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 6:28 am
ja teraz kupuje te rzeczy, które potem nie bedzie można kupić w kasz szopie wkrótce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 6:03 am
a mi sie nie chce. ale butelka jest genialna. szkoda, ze mnie nie stac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 8:24 am
a ja mam drugą generację butelki Fausta i nie pojmuję, czemu ma tylko pierwszy stopień ewolucji po takim czasie??? Tamta pierwsza generacja to nie wiem, ile ich już przeszła. Zapomnieli o tej, czy co? mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 9:47 am
wilkus a mi sie nie chce. ale butelka jest genialna. szkoda, ze mnie nie stac sweatdrop mnie też nie stać, bo za dużo zem zwierząt nakupił XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:44 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus a mi sie nie chce. ale butelka jest genialna. szkoda, ze mnie nie stac sweatdrop mnie też nie stać, bo za dużo zem zwierząt nakupił XDhehehehe, u mnie problem zgola na czym innym polega xd no nic...moze jeszcze kiedys stanieja. [kupowanie listow na razie wazniejsze] edit// natura Chemika jednak mi na to nie pozwolila i zalupilam 3gen. butelk e. eh, mam nadzieje, ze mi na listy pozniej starczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 2:13 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs wilkus a mi sie nie chce. ale butelka jest genialna. szkoda, ze mnie nie stac sweatdrop mnie też nie stać, bo za dużo zem zwierząt nakupił XDhehehehe, u mnie problem zgola na czym innym polega xd no nic...moze jeszcze kiedys stanieja. [kupowanie listow na razie wazniejsze] edit// natura Chemika jednak mi na to nie pozwolila i zalupilam 3gen. butelk e. eh, mam nadzieje, ze mi na listy pozniej starczy... miejmy nadzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|