Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
slub.. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

slub
  wspaniała rzecz
  nie chce koscielnego
  nie moge sie doczekac
  juz za mna...
  WOLNOSC przede wszystkim!!!!!
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Nov 03, 2007 3:34 am

Yajo
Dobra wymówka, żeby nie mieć takich filozoficzno-religijnych problemów xd
Ja, niepraktykująca i chyba wierząca, nigdy nie miałam takich problemów. Bóg to Bóg, był, jest i będzie wszędzie i nigdzie jednocześnie od zawsze na zawsze, jakos mi to nigdy nie przeszkadzało, no bo w końcu to Bóg, co nie?
Jak Czas Snu u Aborygenów.
hmmm... wiesz co, ja tam nie mam żadnych problemów ze sprawą istenienia Boga, bo wszystko sobie już poustalałam i jest na swoim miejscu, logicznie uzasadnione i religijnie udokumentowane. xp
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 10:14 am

moze i macie racje....
co kolwiek ktokolwiek y mi nie pwiedzial, nie ma szans, zebym nagle zaczela wierzyc w istnienie boga.. jakiegokolwiek.
dla mnie uczucia tez sa chemia, podobnie, jak cale zycie. zas smierc zmniejszeniem entalpii ukladu. nie wiem, co bedzie pozniej, ale tak naprawde po co mi wiedziec?....
chyba za duzo mysle xd

wilkus
Crew

Yajo

PostPosted: Sun Nov 04, 2007 12:12 pm

Dla mnie miłość to też chemia dramallama W końcu zegarek musi jakoś działać, co nie?
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 12:18 pm

Wszystko jest chemią, co mnie nieco frustruje sweatdrop

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Nov 04, 2007 1:12 pm

wilkus
moze i macie racje....
co kolwiek ktokolwiek y mi nie pwiedzial, nie ma szans, zebym nagle zaczela wierzyc w istnienie boga.. jakiegokolwiek.
dla mnie uczucia tez sa chemia, podobnie, jak cale zycie. zas smierc zmniejszeniem entalpii ukladu. nie wiem, co bedzie pozniej, ale tak naprawde po co mi wiedziec?....
chyba za duzo mysle xd
właśnie rzecz w tym, by umieć odróżniać prawdziwe uczucia od chemicznych emocji. Nie myśl sobie, że jak będziesz kochać "chemicznie" swojego jedynego w dniu ślubu, to ten stan się utrzyma całe życie. Chemia to tylko aspekt pomocniczy. Prawdziwa miłość to akt woli. Intelektualny stan, w którym pragniemy szczęścia osoby kochanej i jesteśmy gotowi na wszelkie poświęcenia, by na to szczęście dla niej zapracować. Taka była wymowa mojego ostatniego, przydługiego posta. Mam nadzieję, że jakimś cudem ją wychwyciłaś w gąszczu krasomówczym. xp
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces