|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 9:43 am
Hmmm, trudno mi się o sobie pisze, ale sprobuję zrobic to najlepiej jak umiem. Wiec tak: Mieszkam w Warszawie Mam lat 15 Interesuje sie... arrow muzyka - rock, metal, alternatywa... ogolnie wszystkim co ma zwiazek z rockiem^^ no i oczywiscie j-music. Uwielbiam tez grac na gitarze i tanczyc arrow m&a oczywiscie ^^ - ulubione anime to DeathNote a manga AngelSanctuary. Tez rysuje (moze potem wstawie jakies obrazki... wink arrow wieloma jeszcze rzeczami razz Lubie: arrow czytac - Fantastyka, przygodowe, horrory... Nie mam ulubionej ksiazki ani autora arrow sport - zeglowanie, windsurfing, siatka, narty zjazdowe, jazda konna itp itd arrow i tu tez mozna by wiele wymieniac... Charakterek mam raczej podly, potrafie byc niemila, jestem uparta itp itd razz Tak wiec to ja w skrocie ^^ (ktory wcale nie jest taki krotki XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:37 am
Czesik biggrin Sory, że kradnę kwestie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:53 am
*wpda do topiku*
*rozgląda się czunie* ninja
Witam
*znowu się rozgląda* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:10 am
*patrzy na Kamilkę*
Rany, co ciastka robią z człowiekiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 11:31 am
Albo Saga albo Cola albo cokolwiek innego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:26 am
Wiedzminka Ciri *patrzy na Kamilkę* Rany, co ciastka robią z człowiekiem sweatdrop Zetciu, co ty próbujesz zasugerować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 7:41 am
kamilka3d Wiedzminka Ciri *patrzy na Kamilkę* Rany, co ciastka robią z człowiekiem sweatdrop Zetciu, co ty próbujesz zasugerować? Parafrazując pewien komiks... "Ciastka są ZUE" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:52 am
Wiedzminka Ciri kamilka3d Wiedzminka Ciri *patrzy na Kamilkę* Rany, co ciastka robią z człowiekiem sweatdrop Zetciu, co ty próbujesz zasugerować? Parafrazując pewien komiks... "Ciastka są ZUE" xd SPALIĆ TEN KOMIKS!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 2:55 pm
A wracając do naszej ofia...ekhem, nowej, widziałaś może Gwiezdny Pył question Dobry jest question neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 2:56 am
Ja czytam książkę. Niezła jest. Zaczyna mi się podobać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 10:02 am
Brawo exclaim mrgreen Mi też sie podoba biggrin Ale nie wiem, jak to z filmem jest...chyba w czwartek wezmę kupię 4 Tic Taci (20zn;iżki) i pójdę na film rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 12:13 pm
Neil Gaiman.. to on napisałą 'Koralinę'? (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 3:24 am
Koralina, Nigdziebądź, Amerykańskich Bogów, Chłopaki Anansiego,Sandmana heart heart heart heart heart heart heart ,jeden odcinek Hellraisera, Śmierć, mnóstwo opowiadań (m.in. w zbiorach Dym i lustra, M jak Magia, Rzeczy ulotne)...
A, razem z Terrym Pratchettem napisał Dobry Omen. I wkrótce na ekrany kin wejdzie jego Beowulf smile . Księżniczka Mononoke także była adapted by Neil Gaiman wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|