|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 5:20 am
Vódki i pacierza nigdy nie odmawiam blaugh ... ale jeżeli herbata z cytrynom to też nie pogardzę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 7:35 am
Jak już to " z cytrynĄ" stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:13 am
przepłasiam najmłocniej sad .. każdemu się jakiś byk może zdarzyć kiedy musk* mu się jeszcze nie obudził stare *błont specjalny domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:18 am
A znajdzie się, znajdzie.
*wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)*
*podaje zamówienie*
Ktoś jeszcze czegoś chce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:01 am
kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 10:29 pm
Wietrze kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee Ja nie Mikołaj, wietrzyku. W moim worku są tylko różnorakie napoje i słodycze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:25 am
kamilka3d Wietrze kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee Ja nie Mikołaj, wietrzyku. W moim worku są tylko różnorakie napoje i słodycze. stare to jaki z ciebie mikołaj... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 6:48 am
Wietrze kamilka3d Wietrze kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee Ja nie Mikołaj, wietrzyku. W moim worku są tylko różnorakie napoje i słodycze. stare to jaki z ciebie mikołaj... stare Wietrzyku, kup sobie okularzy... Na samym wstępiu mówiłam, że nie jestem Mikołajem.... Poza tym : czy ja wyglądam na faceta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 11:11 am
kamilka3d Wietrze kamilka3d Wietrze kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee Ja nie Mikołaj, wietrzyku. W moim worku są tylko różnorakie napoje i słodycze. stare to jaki z ciebie mikołaj... stare Wietrzyku, kup sobie okularzy... Na samym wstępiu mówiłam, że nie jestem Mikołajem.... Poza tym : czy ja wyglądam na faceta? tylko brody ci brakujee... bo wiesz ja bardzo luubie święta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 3:42 am
Wietrze kamilka3d Wietrze kamilka3d Wietrze kamilka3d A znajdzie się, znajdzie. *wygrzebuje z wora herbatę z cytrynĄ (Zetciu, to dla ciebie)* *podaje zamówienie* Ktoś jeszcze czegoś chce? jee. blaugh mikołaj! *siada jej na kolanach* ja kce ciuchcie, pidżamke w ciapy i łuk apaczów whee Ja nie Mikołaj, wietrzyku. W moim worku są tylko różnorakie napoje i słodycze. stare to jaki z ciebie mikołaj... stare Wietrzyku, kup sobie okularzy... Na samym wstępiu mówiłam, że nie jestem Mikołajem.... Poza tym : czy ja wyglądam na faceta? tylko brody ci brakujee... bo wiesz ja bardzo luubie święta whee Acha, czyli ja też lubię święta, ale nie zmieniam z tego powodu nikomu płci. *siada w kącie załamana z widmem męskiego wyglądu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|