|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 7:36 am
I jak tam, Gajanie? Kto idzie na bakę (6-7 10 2007)
(ja nie, chyba że późno po południu - mam rozpoczęcie roku akademickiego na uniwerku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 2:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:35 pm
ja nie mam innego wyjścia, dałam się wkręcić w nielichy cosplay i teraz bardzo, ale to bardzo żałuję... :/ bo zrezygnować z niego trzy dni przed konem, jak i peruka jest, i stroj, i nawet prowizoryczne buty... XD
co z tego, że mamy elo scenke, elo stroje, wygrac nie wygramy, bo nas będzie ponad 13 osob - kto będzie chcial dać tylu osobom nagrody? XD poza tym to daleko, mój konkubent łaskawie nie jedzie...
będzie elo konkurs wiedzy o ourania <3 oraz elo konkurs praktyczny yaoi <3 i masakryczny ninja <3
lovely, moze nie bedzie tak zle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:56 am
na bace Y2K3 albo Y2K2 wygrała chyba 15 osobowa grupa. mieli wieeeeelką scenkę z Ranmą i Naruto i byli naprawdę zajebiści...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 6:58 am
haha, tym razem myt wygralismy <3
Gemmus jest taki przystojny i słodziaszny, ten dylinder, uła, zakochałam się *w*
Zeberka jest urocza, taka śliczna, szczuplutka i w ogole... i sliczna sukienka i te skrzydełka, ummm! *w*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:30 am
Jukatan haha, tym razem myt wygralismy <3 Gemmus jest taki przystojny i słodziaszny, ten dylinder, uła, zakochałam się *w* Zeberka jest urocza, taka śliczna, szczuplutka i w ogole... i sliczna sukienka i te skrzydełka, ummm! *w* *Gemma i Zebra rumienią się jak dzicy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 7:12 am
ZebraDeath Jukatan haha, tym razem myt wygralismy <3 Gemmus jest taki przystojny i słodziaszny, ten dylinder, uła, zakochałam się *w* Zeberka jest urocza, taka śliczna, szczuplutka i w ogole... i sliczna sukienka i te skrzydełka, ummm! *w* *Gemma i Zebra rumienią się jak dzicy* *poczym wciagaja w krzaky i gwałca* rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 1:25 pm
mialem byc ale w wyniku pewnych okolicznosci nie udalo mi sie ;( a tam byl masiv Guilty Gear cosplay!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:28 am
z EvilYuki w jednej z głównych ról! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 11:11 am
ZebraDeath z EvilYuki w jednej z głównych ról! heart heart heart gdzie tam głównych, Mill jest trzecioplanowa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 1:16 am
Jukatan ZebraDeath z EvilYuki w jednej z głównych ról! heart heart heart gdzie tam głównych, Mill jest trzecioplanowa XD ale ten tekst z reklamą szamponu, mistrzostwo świata.... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|