Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
How to Kiss Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ojeny
no no
9%
 9%  [ 2 ]
aha no no
50%
 50%  [ 11 ]
łeeee
40%
 40%  [ 9 ]
Total Votes : 22

Marcinek1984

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 3:46 am

Quote:
obrzydliwe obrzydliwe, bo mam nieprzyjemosc na coś bardzo podobnego patrzec w szkole, co "kolega" robi i az sie wszystkim zbiera na wymioty smile szkola normalna tylko on nie... no ale cóż, życie

Ano chyba ze tak. No to nie ciekawie. Ja to przykims nie lubie. Jakos tak niezrecznie.
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 4:04 am

happy_goth_buf
Mroovecka
happy_goth_buf
obrzydliwe??? dajcie spokoj! ja bym powiedziala, ze zyciowe mrgreen
usmialam sie niezle! xd

obrzydliwe obrzydliwe, bo mam nieprzyjemosc na coś bardzo podobnego patrzec w szkole, co "kolega" robi i az sie wszystkim zbiera na wymioty smile szkola normalna tylko on nie... no ale cóż, życie

zmienilabys zdanie jakbys nie byla w formie biernego obserwatora wink
ale co racja to racja. szkola to nie miejsce na takie rzeczy xp

hym, jakby to powiedzieć...bierny obserwator biernym obserwatorem... w tej oto sytuacji jestem obserwatorem. ale nawet samemu do takiego stopnia - a bleee a feee... może jestem inna, ale mnie to w takim stopniu poprostu razi :/

Mroovecka

happy_goth_buf

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 5:50 am

Mroovecka
happy_goth_buf
Mroovecka
happy_goth_buf
obrzydliwe??? dajcie spokoj! ja bym powiedziala, ze zyciowe mrgreen
usmialam sie niezle! xd

zmienilabys zdanie jakbys nie byla w formie biernego obserwatora wink
ale co racja to racja. szkola to nie miejsce na takie rzeczy xp

hym, jakby to powiedzieć...bierny obserwator biernym obserwatorem... w tej oto sytuacji jestem obserwatorem. ale nawet samemu do takiego stopnia - a bleee a feee... może jestem inna, ale mnie to w takim stopniu poprostu razi :/

spoko spoko, co kto lubi nie? wink zreszta nie wiem dokladnie o ktorym 'stopniu' mowisz, wiec oceniac tez mi trudno xp bo jednak filmik pominal podzial na stopnie hmmm... zaawansowania? xd
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:20 am

happy_goth_buf
spoko spoko, co kto lubi nie? wink zreszta nie wiem dokladnie o ktorym 'stopniu' mowisz, wiec oceniac tez mi trudno xp bo jednak filmik pominal podzial na stopnie hmmm... zaawansowania? xd
tak, tak, to był poziom super-hiper-zaawansowany. xp Ja tylko się dziwię, że para demonstrująca przeżyła to wszystko... niby to postaci rysunkowe, ale jednak to i tak graniczy z cudem domokun domokun domokun rofl

ten film był GłUPI W SPOSóB DOSKONAłY! rofl rofl rofl

Carcassandra

Anxious Carpenter

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items