|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 3:57 am
ja? wyobrazac? mwahahaha. moze troszku redface a ja zazwyczaj nie lubie, jak sie mnie cytuje mad d. ozby. miejmy nadzieje, ze sie jeszcze jkos ulozy. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 4:00 am
wilkus ja? wyobrazac? mwahahaha. moze troszku redface a ja zazwyczaj nie lubie, jak sie mnie cytuje mad d. ozby. miejmy nadzieje, ze sie jeszcze jkos ulozy. 3nodding w takim razie trzeba bedzie keidys skonfrontowac te wyobrazenia z rzeczywstoscia i zobaczymy kto dalej eeee zaszedl xd redface miejmy. mamy. ja mam... i tym optymistycznym akcentem, zegna sie z Toba jak na razie, ide sobie zrobic ogromniasty kubas kawusi a potem do roboty! xp Rock In Peace mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 4:02 am
co najmniej. to ja na rosolek ide. moze moj brzuch wreszcie sie zamknie z łaski swojej. papa xd bedzie ladnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 9:53 am
no i jest brzydko ale to moze i lepiej... xp
Wilkus, Wilkus zapoznaj mnie z Comatusami na Twojej uczelni! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:13 am
moze z Tomkiem? xd jest kilko ozby Comatusow, ale kurde to byl co namniej szok 1000lecia o.O ciekawe, czy in alej mysli, ze ta akcja z butami, to moja sprawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:17 am
wilkus moze z Tomkiem? xd jest kilko ozby Comatusow, ale kurde to byl co namniej szok 1000lecia o.O ciekawe, czy in alej mysli, ze ta akcja z butami, to moja sprawa... hehehehe xd myslisz, ze byla to az taka trauma, ze jesczze to roztrzasa? mrgreen ei a gadalas z nim?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:18 am
a cholera go wie. to calkiem mozliwe. nie, bylam w zbyt wielkim szoku xd ale mam taki plan, ze bee Mistrza karis ciasteczkami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:20 am
to to juz wiem 3nodding hehe pogadaj kiedy z Tomkiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:23 am
nie sadze, zeby chcial ze mna gadac jakos. z reszta co mu powiem "przepraszam za moje szczeniackie zachowanie, ale to z butami to nie ja?" xd
łiiiiiiiiiiii, ciasteczka *dumna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:30 am
hehehe kurde to ja nie chce wiedziec co sobie o mnie Czarny mysli jak mnie widzi blaugh (czemu on caly czas jest taki cholernie przystojny co? evil )
ja tez jeszcze sie chce kiedys na ciacho zalapac xd jak masz jutro zajecia?
*idzie zdjac paski wybielajace z zebow, zaraz wraca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 11:00 am
*byla sie myc xd * przystojny moze i owszem,ale buc :XP: [z calym szacunkiem dla opcego]
spoko, spoko, jakos bedzie. chyba ze on zezre wszystkie, ale to raczej niemozliwe, bo ostatnio stwierdzil, z jest chuchro i musi cos ze soba zrobic... 10-16.45 z przerwa 13.15-15.15
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|