|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 9:33 am
...Zeber, a czemu Gemma sie nie ubral o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:00 am
ZebraDeath Yajo Bedę wiernie grzać Twoją stronę łózka Zeberko crying już wróciliśmy - ja opalona, a Gemma odsypia podróż. Bufie, przystojniacy leżą w bagażniku 3nodding yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 4laugh *z dzikim wrzaskiem rzuca sie do bagaznika i chwyta pierwszego bruneta z kozia brodka i drugiego ciemnego blondyna z deadami* MOI CI ONI!!! heart xd mrgreen 4laugh ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 2:04 pm
ZebraDeath Yajo Bedę wiernie grzać Twoją stronę łózka Zeberko crying już wróciliśmy - ja opalona, a Gemma odsypia podróż. Bufie, przystojniacy leżą w bagażniku 3nodding crying *płacze ze szczęscia* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:59 am
wilkus ...Zeber, a czemu Gemma sie nie ubral o.O bom tam plaże naturystów znalazł pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 5:01 am
Gem_ma wilkus ...Zeber, a czemu Gemma sie nie ubral o.O bom tam plaże naturystów znalazł pirate a zdjęcia tam porobiłeś? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 5:02 am
Gem_ma wilkus ...Zeber, a czemu Gemma sie nie ubral o.O bom tam plaże naturystów znalazł pirate rozumiem, ze sie podobalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 5:29 am
wilkus Gem_ma wilkus ...Zeber, a czemu Gemma sie nie ubral o.O bom tam plaże naturystów znalazł pirate rozumiem, ze sie podobalo xd normalka... jakym w zyciu biustu nie widzał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 6:22 am
Gem_ma normalka... jakym w zyciu biustu nie widzał... w dzisiejszych czasach o bist nietrudno xd ale ja bym sie czula dziwnie na plazy nudystow o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 12:59 pm
wilkus Gem_ma normalka... jakym w zyciu biustu nie widzał... w dzisiejszych czasach o bist nietrudno xd ale ja bym sie czula dziwnie na plazy nudystow o.O A ja jak w domu biggrin Zawsze mnie chlopak strofuje ze jestem skrajna ekshibicjonistka, a ja lubie czasem bez tego czy owego pochodzic przy ludziach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 1:05 pm
Justinka wilkus Gem_ma normalka... jakym w zyciu biustu nie widzał... w dzisiejszych czasach o bist nietrudno xd ale ja bym sie czula dziwnie na plazy nudystow o.O A ja jak w domu biggrin Zawsze mnie chlopak strofuje ze jestem skrajna ekshibicjonistka, a ja lubie czasem bez tego czy owego pochodzic przy ludziach biggrin zamieszkasz ze mną? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 5:47 am
ja z plaży nudystów zrezygnowałam, bo na zwykłej było jedno całkiem smaczne ciacho... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|