|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 7:00 am
ichabot a zauwazylas ze jak kupujesz obojetnie jakie hair'y w sklepie to na wlosach pojawia sie random pasemko? mi sie tak zdazylo i dla mojego kolegi tez... ja nic takiego nie zauwazylam.. O.o przynajmniej na moich wlosach nie ma zadnego pasemka w innym kolorze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:51 pm
ichabot Andareen ichabot Andareen ja sobie kupiłam nowe włoski, podobają się? 4laugh nice arrow 3nodding 3nodding 3nodding myślałam nad białymi, ale stwierdziłam, że tamte miałam białe, więc czas na zmianę... w ogóle fajne są, takie dwukolorowe wink . no i do ava mi pasują 3nodding a zauwazylas ze jak kupujesz obojetnie jakie hair'y w sklepie to na wlosach pojawia sie random pasemko? mi sie tak zdazylo i dla mojego kolegi tez... ja tak nie mialam oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 6:47 am
Sliczne sa te punkowe, zwlaszcza ze maja kolorowe pasemka *wzdech*. Mnie niestety nie stac na to cudenko... Ale wlasciwie do moich obecnych wloskow jestem dosyc mocno przywiazana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:47 am
moje włoski też mam długo to znaczy dwa razy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 12:13 pm
Ja mam silkeny od poczatku, kiedy sie pojawily. Nie bylo to tak znow dawno. wink Czasem zakladam elementale, tak dla odmiany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 5:06 pm
Wytrwale chodze w silkenach, bo elementale pozyczyłam. Podobają mi się punkowe (wiem, mało orginalne) ale że zbieram na co innego... to nie tym razem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|