|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:49 pm
wilkus moze bez przesady, ale ne masz jakiegos znajomego, ktory ogolnie zna sie na czyms takim? ale to musi byc chora praca... nie mam za genialnych wynikow, a zapewniam Cie, ze rysuje praktycznie zawsze, nawet na maturze sweatdrop Wiesz, ogólnie to się każdy zna, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:53 pm
wilkus hehehe, nie potrzebuje pieniedzy, tylko jego xd moj Mistrz taki jest 3nodding nie wiem... nie znam sie.... szczescie jest takie ze mamy odmienne gusta wzgledem facetow. nie wiem czemu, ale zawsze sie balam facetow ktorzy ci sie podobali. masz ta tendencje do wybierania tych, przed ktorymi ja spierdzielam na drugo strone ulicy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 1:01 pm
Baranina nie wiem... nie znam sie.... szczescie jest takie ze mamy odmienne gusta wzgledem facetow. nie wiem czemu, ale zawsze sie balam facetow ktorzy ci sie podobali. masz ta tendencje do wybierania tych, przed ktorymi ja spierdzielam na drugo strone ulicy xd tez mnei to cieszy xd kezeli chodzi o Ciecia, to przyznaje, ze mialas racje, ale reszta.. e,co bylo zle z Tomkiem np? a Jarek jest najwspanialszym czlowiekiem, ktoreg poznalam jak do tej pory 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 1:13 pm
wilkus Baranina nie wiem... nie znam sie.... szczescie jest takie ze mamy odmienne gusta wzgledem facetow. nie wiem czemu, ale zawsze sie balam facetow ktorzy ci sie podobali. masz ta tendencje do wybierania tych, przed ktorymi ja spierdzielam na drugo strone ulicy xd tez mnei to cieszy xd kezeli chodzi o Ciecia, to przyznaje, ze mialas racje, ale reszta.. e,co bylo zle z Tomkiem np? a Jarek jest najwspanialszym czlowiekiem, ktoreg poznalam jak do tej pory 3nodding emm..emm... o cieciu i tomku tez tak mowilas xp tomek nosil czerwona kiecke - jak mozna sie nie obwiac faceta ktory zaklada kiecke sweatdrop jarek... jego za samo imie trzeba by bylo sie bac.. no dobra tak powaznie?? to jak go narysowalas i mi pokazalas, to dreszcz przelazl mi po plerach. on napewno smarzy sobie koty na patelni a potem zjada gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:51 pm
I pewnie z futerkiem je zjada domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 2:36 am
zmora13 Wiesz, ogólnie to się każdy zna, ale... no wlasnie niekoniecznie xd Baranina emm..emm... o cieciu i tomku tez tak mowilas xp tomek nosil czerwona kiecke - jak mozna sie nie obwiac faceta ktory zaklada kiecke sweatdrop jarek... jego za samo imie trzeba by bylo sie bac.. no dobra tak powaznie?? to jak go narysowalas i mi pokazalas, to dreszcz przelazl mi po plerach. on napewno smarzy sobie koty na patelni a potem zjada gonk jak dla mnei to znaczy, ze ma poczucie humoru. nie sadze, zeby wielu ludzi potrafilo tak przyjsc na "pasowanie na ucznia". z reszta przeciez pozniej tak nie chodzil. er? eek skad ten wniosek o kotach...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:16 pm
Jeszcze nie spotkałam niekoniecznego przypadku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 10:59 am
UWAGA UWAGA!!!
Poszukiwanie mieszkanie dalej trwa, dzisiaj się okazało, że agencja która miała załatwic mieszkanie miała błąd w druku a mianowicie.
Mieszkanie w centrum ----- na zadupiu 800zł------------------------- 1000zł za wynajem. Przestronne------------------ Piwnica
i uwaga! Właściciel nie podpisywał żadnej umowy z agencja ( za co grozi strata licencji).
Sytuacja podbramkowa, więc pomoc bardzo potrzebna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:52 pm
trzeba mi sie pryntko wprowadzic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 9:16 am
łiiiiii mam juz akaademik;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 11:04 am
o, to dobrze mad D dalej z tymi samymi, czy ktos nowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 1:20 pm