|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:02 am
"Moda na sukces" zyciowa? Gorzej Ci? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:09 am
nie w tym sensie.... stare zyciowa, jakoze beda kolejne pokolenia, nie ze pokazuje prawdziwe zycie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:30 am
Wierzysz w te kolejne pokolenia? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:00 pm
zmora13 U nas puszczali chyba od ok. 300 odc., teraz jest u nas chyba cos ok. 3700, a jest ponad 5 tys. (sprawdziłam se w gazecie ;d). A jak aktorzy poumierają? bez tych starych Spectrów i Loganów to nie bedzie juz to samo rolleyes Czy jak oni sie tam nazywają. Aktorzy pewnie beda zmieniali sie w trakcie krecenia, tak jak w wielu tasiemcowych serialach. Z reszta, mama mojego lubego od dawna powtarza, ze aktorka grajaca Sally Spectre nie zyje - wiec albo usuna te postac, albo zastapia zmarla inna odtworczynia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:10 pm
Dorobią komputerowo dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 8:08 am
ano, ale stare beda zostawac, zeby babcie nie zeszly na zawal xd i dorobia efekty specjalne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:20 pm
Kurcze, kiedys slyszalam ze jeden z aktorow Mody na sukces nie wie, ile razy jego bohater byl zonaty. Zupelnie mu sie nie dziwie. Wprawia mnie natomiast w zdumienie to, ze scenarzysci tego serialu jeszcze nie popadli w shizofrenie, tudziez w inna chorobe psychiczna. Trzeba miec wiele samozaparcia, zeby przez iles lat wymyslac tak bzdurne historie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:26 pm
hmmm, tez sie nie dziwie xd moze oni sie jakos po prostu wymieniaja? albo zbieraja ploty po ameryce i robia z tego film ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 9:06 am
wilkus hmmm, tez sie nie dziwie xd moze oni sie jakos po prostu wymieniaja? albo zbieraja ploty po ameryce i robia z tego film ninja xp To ostatnie mialoby sens, ale wez pod uwage fakt, ze tam jedna scena jest zwykle rozpisana na co najmniej trzy odcinki. Ilez to trzeba cierpliwosci, zeby w tym wszystkim dlubac talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 2:22 am
Zimtca To ostatnie mialoby sens, ale wez pod uwage fakt, ze tam jedna scena jest zwykle rozpisana na co najmniej trzy odcinki. Ilez to trzeba cierpliwosci, zeby w tym wszystkim dlubac talk2hand moze to po to, zeb ilosc odcinkow byja jak najwieksza.. w koncu to chyba rekod xd 1 od. slyszy rozmow, 2 podchodzi do drzwi. 3 dotyka klamki. 4 slucha, czy nikt nie idzie.5 rozmwa za drzwiami sie konczy. 6. chowa sie... tak to i iwecznosc mzna zagospdarowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 8:55 am
serial byl fajny do 3 sezonu 7 odcinaka reszta to juz moda na sukces troche zagawniejsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 10:49 am
Osz kurczak, dopiero teraz zauwazylam ten temat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 3:30 pm
Kurcze, powtórki lecą a mnie nie ma w krju, co za zaraza, no.
Eh, ile czasu ja już tego nie widzialam. Obejrzalabym sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|