|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 3:39 am
Andareen wicked que.en ooo jaa... ale ci zazdroszczę! sweatdrop uzbieraj, o bedziesz miala dramallama latwo ci mowic sweatdrop ja mam na swojej "liscie" jeszcze tyle itemow ze kiki jest ostatni xD ile zbieralas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 4:25 am
Maris274 Andareen wicked que.en ooo jaa... ale ci zazdroszczę! sweatdrop uzbieraj, o bedziesz miala dramallama latwo ci mowic sweatdrop ja mam na swojej "liscie" jeszcze tyle itemow ze kiki jest ostatni xD ile zbieralas?? ciezko mi powiedziec ile dokladnie, bo w miedzyczasie wydawalam jeszcze na inne itemy, ale na gai jestem od roku, w kwetniu mi zbanowali poprzednie konto, a na tym zaczelam od zera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 5:06 am
yay! gratulacje!
a avatar na arenie już taki był, ale facet miał książkę z sklepu i czapkę kucharską (trzymał kikiego tak samo jak ty) więc ci powiedzą, że wtórne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:15 am
ZebraDeath yay! gratulacje! a avatar na arenie już taki był, ale facet miał książkę z sklepu i czapkę kucharską (trzymał kikiego tak samo jak ty) więc ci powiedzą, że wtórne.... cholerajasnakurwamacwpizdu >_______<. no musial ktos na taki pomysl wpasc wczesniej gonk gonk gonk ???!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:45 am
gratulacje wink ja tam bardziej wolę Coco xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:49 am
suicunka gratulacje wink ja tam bardziej wolę Coco xD CoCo już kiedyś miałam, na tamtym koncie, ale jest zbanowane gonk . i gitarkę demoniczną też tam miałam gonk . no nic, uzbieram se też na CoCo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 7:54 am
ja wogole nie potrafie zbierac kasy na tej gai >.<
a marzy mi sie CoCo...tylko szkoda, ze nia ma takich opcji (w sensie, ze nie mozna go tak trzymac) jak KiKi...
congratulations....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:15 am
Maris274 Andareen wicked que.en ooo jaa... ale ci zazdroszczę! sweatdrop uzbieraj, o bedziesz miala dramallama latwo ci mowic sweatdrop ja mam na swojej "liscie" jeszcze tyle itemow ze kiki jest ostatni xD ile zbieralas??
Taa... ja nie potrafię uzbierać nawet na te itemy co wychodzą co miesiąc crying musisz często siedzieć na GAI pewno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:13 am
wicked que.en Maris274 Andareen wicked que.en ooo jaa... ale ci zazdroszczę! sweatdrop uzbieraj, o bedziesz miala dramallama latwo ci mowic sweatdrop ja mam na swojej "liscie" jeszcze tyle itemow ze kiki jest ostatni xD ile zbieralas??
Taa... ja nie potrafię uzbierać nawet na te itemy co wychodzą co miesiąc crying musisz często siedzieć na GAI pewno. no siedzę w weekendy dosyć często... czasem jak w tygodniu wchodzę do kafejki, to też siedzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:30 am
Andareen ZebraDeath yay! gratulacje! a avatar na arenie już taki był, ale facet miał książkę z sklepu i czapkę kucharską (trzymał kikiego tak samo jak ty) więc ci powiedzą, że wtórne.... cholerajasnakurwamacwpizdu >_______<. no musial ktos na taki pomysl wpasc wczesniej gonk gonk gonk ???!!! to ból. ja też miałam fajne pomysły, ale "wszystko już było..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|