Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply [KGB] - konwentowa grupa bojowa.
PierniCon

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

harab serapel

PostPosted: Fri Aug 24, 2007 9:11 am

bosz naprawde licze na was gaianie bo moja grupa sie rozpadla i naprawde czuje ze to bedzie klapa :/ ze znajomych ktorzy jada zostal mi tylko Shogun i jedna osobka ktora jak sadze wiecej mi sprawi problemu niz pomoze -.-
PostPosted: Fri Aug 24, 2007 10:52 am

ja niestety kasy nie mam.......... sad gdyby nie bilet na pociag to jeszcze moze by sie jakos udalo....
wiekszosc moich znajomych jedzie....
milej zabawy crying

Silvery the Alchemist

harab serapel

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 11:53 am

no i po :/ ktos na korytarzu przy sleepach napisal kartke GAIA online to sie dopisalem ze tam bylem ale i tak nie znalazlem autora :/
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 7:08 am

to bylam ja i moi znajomi niestety nie chcialo mi sie ciagle tam siedziec. potem twoja wiadomosc ktos zamazal i nie moglam odczytac ;P ale podejrzewalam ze to ty ;P trzeba bylo tez dac jakis znak rozpoznawczy lub napisac gdzie bedziesz ;P

Ann_Miho

harab serapel

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 9:58 am

pisalem ze console room, palarnia to bankowo smile na scianie wylozonej papierem jeszcze walnolem instrukcje, znaki charakterystyczne waziolem ze soba smile
moze mnie widzialas? organizowalem konkurs, latalem z karabinem na kulki i kolesiem przebranym przezemnie na szybko za solid snake biggrin a i w sobotnia noc gralismy w mafie tam gdzie byly stoiska . A no i to ja bylem odpowiedzialny za czlowieka z pilka lekarska zamiast glowy, co powiazany uciekal korytarzami przed swoimi oprawcami ;]
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 10:27 am

xBardielx
pisalem ze console room, palarnia to bankowo smile na scianie wylozonej papierem jeszcze walnolem instrukcje, znaki charakterystyczne waziolem ze soba smile
moze mnie widzialas? organizowalem konkurs, latalem z karabinem na kulki i kolesiem przebranym przezemnie na szybko za solid snake biggrin a i w sobotnia noc gralismy w mafie tam gdzie byly stoiska . A no i to ja bylem odpowiedzialny za czlowieka z pilka lekarska zamiast glowy, co powiazany uciekal korytarzami przed swoimi oprawcami ;]
wiesz nie pamietam wiekszosci ludzi XD wiele osob jest dla mnie bardzo podobnych do siebie. Trzeba bylo sobie na czole walnac napis Gaia XD jak cos to to jest moe zdjecie (nie chce mi sie szukac innego jak cos to wlosy mam rudyblond) Zdjecie

Ann_Miho

harab serapel

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 10:59 am

zdaje sie ze cie widzialem smile a gdzie spalas... no powiem lepiej gdzie mialas swoje rzeczy smile
PostPosted: Wed Aug 29, 2007 1:36 pm

xBardielx
zdaje sie ze cie widzialem smile a gdzie spalas... no powiem lepiej gdzie mialas swoje rzeczy smile
pierwsza noc moje rzeczy byly tam gdzie kartka tzn za tamta lawka, na druga noc przenioslam sie za stanowiska handlowe tam gdzie lazienka tzn jeszcze troche dalej. ja tam wlasciwie wszedzie bylam wiec ciezko okreslic gdzie mogles mnie spotkac ;P

Ann_Miho

harab serapel

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 11:35 am

Ann_Miho
xBardielx
pierwsza noc moje rzeczy byly tam gdzie kartka tzn za tamta lawka, na druga noc przenioslam sie za stanowiska handlowe tam gdzie lazienka tzn jeszcze troche dalej. ja tam wlasciwie wszedzie bylam wiec ciezko okreslic gdzie mogles mnie spotkac ;P

HA! a pamietasz moze ze przyszlo do was takich 2 chlopakow tej 2 nocy i pytalo czy macie jakas tasme klejaca?
Reply
[KGB] - konwentowa grupa bojowa.

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff