Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
po Transformersach Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

i jak?
  perfect!!!
  .... nie widziałem/am....
  film słady <nie polecam tej opcji xD>
  inne... prosze wypowiedziec sie
View Results

Kasmizar
Crew

PostPosted: Mon Aug 20, 2007 12:02 am

xBardielx
Baranina
bylam, nie podobalo mi sie, bylo tak denne ze wyszlam w polowie, a nawet przypuszczam ze wczesniej. po reklamowkach spodziewalam sie czegos bardziej fajnego. a to byl film ktory nie warto ogladac w kinie, szkoda na niego kasy.

zalezy kto co lubi razz mi sie podobalo lecz z racji tego ze jestem oldsqlowcem, wkurzlo mnie zdebilenie typowe dla US reprodukcji, product placeing na kazdym kroku i odbieganie od orginalu. mam nadzieje ze w 2 poprawia sie, bo na bank bedzie :3

a co do trailerow przed filmem to musze powiedziec cos na temat jednego:

lec sobie zwiastun tak od niechcenia patrze 1 okiem, wyglada mi to na jakis kolejny film sensacyjny dziejacy sie w las vegas, nagle pani co nakrecala na przyjazd tam wychodzi i konczy swoja wypowiedz ze " tu imprezka nigdy nie ginie".... i wtym momencie przyciecie i zapetlenie, kamera odjezdza i widac las vegas zniszczone przez pustynie..... ja sobie mysle wtf?! kamera odjezdza az na orbite i widac na niej satelite z takim logiem parasolki na ogniwach slonecznych, powrot do LV i tu nagle kto sie pojawia? Alicja :3 kto wie o co biega? dla podpowiedzi to bedzie 3 i bedzie u nas juz w pazdzierniku!!! 4laugh

Nawet gdybym nie widział trailera, to parasolka mi wszystko mowi cool
Odbiegli od oryginału, ale ciekawe z jakm skutkiem.
PostPosted: Mon Aug 20, 2007 4:18 am

xBardielx
Baranina
bylam, nie podobalo mi sie, bylo tak denne ze wyszlam w polowie, a nawet przypuszczam ze wczesniej. po reklamowkach spodziewalam sie czegos bardziej fajnego. a to byl film ktory nie warto ogladac w kinie, szkoda na niego kasy.

zalezy kto co lubi razz
lubiłam te robociki, nawet miałam kilka jak byłam mała crying a oni mi wszystko popsuli, zniszczyli, film zrobili nie tak jak powinni crying zrujnowali mi reszte mojego zycia... już nigdy nie pójde do kina gonk

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

harab serapel

PostPosted: Mon Aug 20, 2007 6:56 am

Baranina
xBardielx
Baranina

zalezy kto co lubi razz
lubiłam te robociki, nawet miałam kilka jak byłam mała crying a oni mi wszystko popsuli, zniszczyli, film zrobili nie tak jak powinni crying zrujnowali mi reszte mojego zycia... już nigdy nie pójde do kina gonk

ja sie juz przyzwyczailem do tego ze kazda US produkcja musi byc zdebilona w mniejszym lub wiekszym stopniu :/ viva US! -.-
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 10:06 am

No nie mówcie że jest aż tak źle. Mi się film podobał i mam zamiar pójśc na jesieni do imaxa na wersję 3D (jeśli będzie w polsce ofc.). wink
Fakt, zamerykanizowali to bardzo, ale mimo to uważam że warto było pójśc na to nawet tylko ze względu na efekty, które były świetne.

ShilvaRays

Silvery the Alchemist

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 9:02 am

moze fanka kreskowki i zabawek nigdy nie bylam ale film calkiem fajny smile i zgadzam sie ze Bumblebee najfajniejszy biggrin (zabawnie go widziec w Gazecie Wyborczej na ostatniej stronie w reklamie Chevroleta biggrin ) no i efekty zajefajne biggrin tylko troszke za duzo blyskow, swiatelek i tak dalej wiec malo wyrazna czasem akcja na ekranie biggrin Transformersy mialy fanje glosy biggrin i OST zaraz sciagne jak tylko bede mogla biggrin tez chce takie Camaro biggrin (stare, nie nowe! biggrin )
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:40 am

ShilvaRays
No nie mówcie że jest aż tak źle. Mi się film podobał i mam zamiar pójśc na jesieni do imaxa na wersję 3D (jeśli będzie w polsce ofc.). wink
Fakt, zamerykanizowali to bardzo, ale mimo to uważam że warto było pójśc na to nawet tylko ze względu na efekty, które były świetne.
wersja 3D? o matko, ja chcem eek

wogóle się nastawiałam ze w tym tygodniu pojdę na to do kina, a nie pójdę, buuu emo cry crying

zmora13

zmora13

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:44 am

Silvery the Alchemist
tez chce takie Camaro biggrin (stare, nie nowe! biggrin )
jedyne auto z filmu jakie kiedykolwiek chciałam, to De Lorean z "Powrotu do przyszłośći". Kolezanka się smiała, ze toto wygląda jak pudelko po zapałkach, to się obrazilam - on jest cudowny 4laugh
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:50 am

zmora13
jedyne auto z filmu jakie kiedykolwiek chciałam, to De Lorean z "Powrotu do przyszłośći". Kolezanka się smiała, ze toto wygląda jak pudelko po zapałkach, to się obrazilam - on jest cudowny 4laugh
hahaha, popieram tutaj - byl genialny 4laugh ale z tego fimu chcialabym miec umysl doktorka xd

wilkus
Crew

Yajo

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 3:05 pm

Wogole cały film jest genialny, w każdej częsci powtarza się ponad 10 schematów ale i tak da się ogladac nieskończoną ilośc razy xd
Wogóle sam pomysłna początek - Marty ucieka przed libańczykami którzy zabili doktorka, bo tem im buchnął pluton do wechikułu, loool xd
Leci za tydzien na tvn'ie, och och heart
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 3:09 pm

oi! *zapisuje sobie* trzeba obejrzec, trzeba xd teraz juz takich filzmow nie robia...

wilkus
Crew

Silvery the Alchemist

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 10:50 am

zmora13
Silvery the Alchemist
tez chce takie Camaro biggrin (stare, nie nowe! biggrin )

wiesz, jak bylam mala to tez go chcialam biggrin (nie mowiac juz o desce) a wczesniej jeszcze chcialam gadajacy samochod KIT z takiego serialu co to nie pamietam jak sie zwal biggrin
...a pozniej byla Christine twisted (...King rzadzi... biggrin )

...a i tak "ze best" samochod na swiecie to Lamborghini Miura biggrin

.................Transformers 3D?? ZRUJNUJE SIE NA BILET DO IMAXA ALE I TAK POJDE!!! (jeszcze nigdy nie bylam w Imaxie z powodu cen biletow)
(...no dajcie spokoj, lepsze to w 3D niz Potter...)
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 12:16 pm

Kit? A nie Kid? On był z "Nieustraszonego" z tym czupryniastem gościem ze "Słonecznego Patrolu", David coś tam, nie pamietam. A nom, ta bryczka tez była fajnista mrgreen

Yajo

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas