|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:41 pm
wilkus hmmm, w takim przypadku chybabym sie obrazila xd jak w morde strzelil 3nodding ale to jest jeszcze jeden powod dla ktorego nie wsadzalabym zdjec do internetu przez net to tylko jedna osoba mi napisala... czesciej na zywo to sie zdarza ze mi mowia, ale wtedy po prostu kiwam glowa i nic nie mowie, bo to nieladnie tak okazywac niechec... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:46 pm
o, to moze dlatego ludzie mnie omijaja szerokim lukiem xd ale wlasciwie, czemu nie? moze jestem dziwna, ale jakos nie potrafilabym byc dla kogos na sile mila - chybaze mialabym w tym jakis interes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:51 pm
wilkus o, to moze dlatego ludzie mnie omijaja szerokim lukiem xd ale wlasciwie, czemu nie? moze jestem dziwna, ale jakos nie potrafilabym byc dla kogos na sile mila - chybaze mialabym w tym jakis interes 3nodding ja jestem mila, dopoki ktos jest mily, ale w mily sposob umiem tez kogos skrytykowac... ale w przypadku jak ktos mial dobre intencje, tylko mu nie wyszlo, bo akurat ja nie lubie, zeby mnie nazywac "slodka" nie bede nikogo opieprzac... dobra, ide w kime, dobranoc wszystkim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:53 pm
dobranoc 3nodding [ale warknac nigdy nie zaszkodzi. chociazby dla efektu miny]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 1:46 am
Andareen www.ladytatsuha.fotka.pl ale tak czesto zmieniam fryzury, ze aktualnego nie ma... dodam Cie do znajomych na fotce,co Ty na to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:39 am
Amffi Andareen www.ladytatsuha.fotka.pl ale tak czesto zmieniam fryzury, ze aktualnego nie ma... dodam Cie do znajomych na fotce,co Ty na to? a dodawaj, ale nie wiem kiedy zaakceptuje, bo rzadko sie tam loguje dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:38 am
ni mam fotki, fotka jest glupia i dla zakompleksionych ludzi. wole grono. tam przynajmniej moge sie dowiedziec kiedy mam z czego egzamin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:43 am
Baranina ni mam fotki, fotka jest glupia i dla zakompleksionych ludzi. wole grono. tam przynajmniej moge sie dowiedziec kiedy mam z czego egzamin mrgreen popieram 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:49 am
mialam w liceum taka kolezanke co zawsze na przerwie latala do sali komputerowej sprawdzic jaka ma ocene facjaty i czy juz ktos skomentowal jej fotki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 5:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 12:29 pm
Andareen Amffi Andareen www.ladytatsuha.fotka.pl ale tak czesto zmieniam fryzury, ze aktualnego nie ma... dodam Cie do znajomych na fotce,co Ty na to? a dodawaj, ale nie wiem kiedy zaakceptuje, bo rzadko sie tam loguje dramallama spoko xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 2:25 pm