|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 5:17 am
*bierze to za komplement* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:27 am
szybko zdobylas 3 księgę sweatdrop ja to jestem opóźniona coś...ale sobie radzę...udało mi sie dzisiaj kupic 2 wiec teraz co zrobi mari? bedzie zbierala na troche ciuchów...a potem na chmurke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:38 am
hhehehe chyba pomoglem jej troche ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:56 am
xBardielx hhehehe chyba pomoglem jej troche ^^ ano, co najmniej, ale i tak nadal mam jeszcze liste rzeczy do kupienia xd moja zachlannosc jest powalajaca momentami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:58 am
Maris274 szybko zdobylas 3 księgę sweatdrop ja to jestem opóźniona coś...ale sobie radzę...udało mi sie dzisiaj kupic 2 wiec teraz co zrobi mari? bedzie zbierala na troche ciuchów...a potem na chmurke biggrin hehehe, moj plan na razie to: -miecz Jedi - plasma gear chyba, albo jakos tak -Jacked up cape -Mythrill armor a pozniej pewnie wrzesniowe itemy... jednym slowem - duuuzo kasy... s**t
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:08 am
wilkus xBardielx hhehehe chyba pomoglem jej troche ^^ ano, co najmniej, ale i tak nadal mam jeszcze liste rzeczy do kupienia xd moja zachlannosc jest powalajaca momentami sweatdrop Przychodzi mezczyzna do lekarz i mowi: - panie doktorze potrzebuje leku na zachlannosc... tylko duuuuuuuuuzo!!! xD wiesz zawsze moge ci robote znalezc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:12 am
Ja mysle zeby sobie kupic: Ancient Katana ( jak bozia pozwoli to x2 ), Chyaku Norisu Scarf ^^, Lunar Cloak, no i przydalo by mi sie cos nowego na tors :/ bo ten vinyl mnie gryzie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:27 am
buahahahaha, spoko, ale po 26 [ha, to bedzie moja druga rocznica na gai xd ] na razie mam1/2 szkicy dla Ciebie xd wlasnie, co Ty masz na klacie, bo mam to narysowac? [belted top?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:44 pm
wilkus buahahahaha, spoko, ale po 26 [ha, to bedzie moja druga rocznica na gai xd ] na razie mam1/2 szkicy dla Ciebie xd wlasnie, co Ty masz na klacie, bo mam to narysowac? [belted top?] to jest Black Pearl Vinyl Strap Top
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|