Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Pani Porada Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pani Porado...
  mam pytanie
  nie mam zadnych pytan
  moze pozniej
  odpowiedz mi na pytanie bo cie zukiem poszczuje...
  ja sam/sama chce odpowiedziec na czyjes pytanie!
View Results

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Aug 14, 2007 11:27 am

suicunka
Wheee... dzięki temu topicowi za darmo dostałam kimono i uzbierałam na uszy ^^ ale dużo skipperów było -.- polecam to miejsce ^^

niestety skipperzy są i będą _-_ dlatego trzeba sie upominac ale nie każdy jest taki dobry żeby odpowiedzieć na przypominajćaego trade'a...
PostPosted: Sat Aug 18, 2007 2:20 pm

bardzo dobra inicjatywa smile

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Mon Aug 20, 2007 2:47 am

co gdzie jak?? a dziękuję...chyba że źle zrozumiałam biggrin
PostPosted: Thu Aug 23, 2007 1:38 pm

Pani Porado: ostatnio była u mnie koleżanka i chciała oglądać zdjęcia zamieszczone na słynnym portalu fotka.pl Jak mam przywrócić moją psychikę do poprzedniego stanu?

baby-kid

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Aug 24, 2007 11:25 am

baby-kid
Pani Porado: ostatnio była u mnie koleżanka i chciała oglądać zdjęcia zamieszczone na słynnym portalu fotka.pl Jak mam przywrócić moją psychikę do poprzedniego stanu?

zaparz sobie zieloną cherbatkę i posłuchaj ulubionej muzyki...napewno pomoże wink
PostPosted: Thu Aug 30, 2007 3:58 am

no to teraz ja...
mam co najmniej dziwny problem. otoz, jak sie dzisiaj [i nie tylko] okazalo w mojej rodzinie jest 2 facetow - moj dziadek i ja. [wbrew pozorom, jestem KOBIETA], ale zdaje sie, ze oni tego nie zauwazaja.
sek w tym, ze ja jestem osoba uniwersalna do wszystkich robot. [w sensie zarowno do gotowania, jak i np noszenia/skrecania mebli, ze nie wspomne i zmontowaniu satelity i umieszczeniu jej na dachu]
oczywiscie, jak powiem, ze jest ojciec, to sie dowiem, ze ma slaby kregoslup, bo mu kiedys dysk wyskoczyl... [ta, ale mial operacje i dziala lepiej, niz przedtem =_=]
i co ja mam zrobic? nie moge przeciez zostawic wszystkiego na barkach prawie 70cioletniego dziadka, a zapierdzielanie na wszystie mozliwe sposoby te mi sie niekoniecznie usmiecha sweatdrop

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Thu Aug 30, 2007 6:52 am

wilkus
no to teraz ja...
mam co najmniej dziwny problem. otoz, jak sie dzisiaj [i nie tylko] okazalo w mojej rodzinie jest 2 facetow - moj dziadek i ja. [wbrew pozorom, jestem KOBIETA], ale zdaje sie, ze oni tego nie zauwazaja.
sek w tym, ze ja jestem osoba uniwersalna do wszystkich robot. [w sensie zarowno do gotowania, jak i np noszenia/skrecania mebli, ze nie wspomne i zmontowaniu satelity i umieszczeniu jej na dachu]
oczywiscie, jak powiem, ze jest ojciec, to sie dowiem, ze ma slaby kregoslup, bo mu kiedys dysk wyskoczyl... [ta, ale mial operacje i dziala lepiej, niz przedtem =_=]
i co ja mam zrobic? nie moge przeciez zostawic wszystkiego na barkach prawie 70cioletniego dziadka, a zapierdzielanie na wszystie mozliwe sposoby te mi sie niekoniecznie usmiecha sweatdrop

Mam super pomysl: wyjdz szybko za maz, najlepiej za kogos uzdolnionego manualnie whee
PostPosted: Thu Aug 30, 2007 7:46 am

Zimtca
Mam super pomysl: wyjdz szybko za maz, najlepiej za kogos uzdolnionego manualnie whee
hehehe, bardzo chetnie, tylo to nie takie proste znalezc takiego faceta. a tym bardziej, zeby chcial wyjsc za mnie sweatdrop

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Thu Aug 30, 2007 12:12 pm

wilkus
Zimtca
hehehe, bardzo chetnie, tylo to nie takie proste znalezc takiego faceta. a tym bardziej, zeby chcial wyjsc za mnie sweatdrop

Hm, to moze namow rodzicow na adopcje zdolnego starszego brata? mrgreen
PostPosted: Fri Aug 31, 2007 8:10 am

hahaha, mam kuzyna blisko, ale jemu nie dadza roboty. on jest od naprawiania komputerow i slabego wina xd

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Fri Aug 31, 2007 12:15 pm

Coz, to mamy niezbyt wiele mozliwosci... Moze zacznij udawac chorobe kregoslupa? rolleyes
PostPosted: Fri Aug 31, 2007 12:19 pm

i wlasnie tu jest problem. to niehonorowe ninja [pomijajac to, ze mam juz wszystkie mozliwe skrzywienia]
moja rodzina zdaje sie nieszczegolnie tym przejmowac sweatdrop

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Sep 02, 2007 9:03 am

Fakt, to malo honorowe rozwiazanie neutral W takim razie pozostaja Ci dwie mozliwosci: albo przekonasz rodzinke, ze Tato da juz rade zajmowac sie niektorymi pracami domowymi, albo mozesz tylko wziac nogi za pas (nim Twojk kregoslup zacznie przypominac korkociag) sweatdrop
PostPosted: Wed Sep 05, 2007 1:52 am

hehehe, no wlanie. nie da sie ich przekonac, juz probowalam, wiec jakos 2ga opcja wydaje sie bardziejsza. sek w tym, ze jak zwieje, tez bedzie zle, bo kto to bedzie robil... [moj kregoslup jest juz alfa-helisa, wiec korkociag juz niedlugo xd ]

wilkus
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out