|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:27 am
suicunka Wheee... dzięki temu topicowi za darmo dostałam kimono i uzbierałam na uszy ^^ ale dużo skipperów było -.- polecam to miejsce ^^ niestety skipperzy są i będą _-_ dlatego trzeba sie upominac ale nie każdy jest taki dobry żeby odpowiedzieć na przypominajćaego trade'a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 2:20 pm
bardzo dobra inicjatywa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:47 am
co gdzie jak?? a dziękuję...chyba że źle zrozumiałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:38 pm
Pani Porado: ostatnio była u mnie koleżanka i chciała oglądać zdjęcia zamieszczone na słynnym portalu fotka.pl Jak mam przywrócić moją psychikę do poprzedniego stanu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:25 am
baby-kid Pani Porado: ostatnio była u mnie koleżanka i chciała oglądać zdjęcia zamieszczone na słynnym portalu fotka.pl Jak mam przywrócić moją psychikę do poprzedniego stanu? zaparz sobie zieloną cherbatkę i posłuchaj ulubionej muzyki...napewno pomoże wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 3:58 am
no to teraz ja... mam co najmniej dziwny problem. otoz, jak sie dzisiaj [i nie tylko] okazalo w mojej rodzinie jest 2 facetow - moj dziadek i ja. [wbrew pozorom, jestem KOBIETA], ale zdaje sie, ze oni tego nie zauwazaja. sek w tym, ze ja jestem osoba uniwersalna do wszystkich robot. [w sensie zarowno do gotowania, jak i np noszenia/skrecania mebli, ze nie wspomne i zmontowaniu satelity i umieszczeniu jej na dachu] oczywiscie, jak powiem, ze jest ojciec, to sie dowiem, ze ma slaby kregoslup, bo mu kiedys dysk wyskoczyl... [ta, ale mial operacje i dziala lepiej, niz przedtem =_=] i co ja mam zrobic? nie moge przeciez zostawic wszystkiego na barkach prawie 70cioletniego dziadka, a zapierdzielanie na wszystie mozliwe sposoby te mi sie niekoniecznie usmiecha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:52 am
wilkus no to teraz ja... mam co najmniej dziwny problem. otoz, jak sie dzisiaj [i nie tylko] okazalo w mojej rodzinie jest 2 facetow - moj dziadek i ja. [wbrew pozorom, jestem KOBIETA], ale zdaje sie, ze oni tego nie zauwazaja. sek w tym, ze ja jestem osoba uniwersalna do wszystkich robot. [w sensie zarowno do gotowania, jak i np noszenia/skrecania mebli, ze nie wspomne i zmontowaniu satelity i umieszczeniu jej na dachu] oczywiscie, jak powiem, ze jest ojciec, to sie dowiem, ze ma slaby kregoslup, bo mu kiedys dysk wyskoczyl... [ta, ale mial operacje i dziala lepiej, niz przedtem =_=] i co ja mam zrobic? nie moge przeciez zostawic wszystkiego na barkach prawie 70cioletniego dziadka, a zapierdzielanie na wszystie mozliwe sposoby te mi sie niekoniecznie usmiecha sweatdrop Mam super pomysl: wyjdz szybko za maz, najlepiej za kogos uzdolnionego manualnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:46 am
Zimtca Mam super pomysl: wyjdz szybko za maz, najlepiej za kogos uzdolnionego manualnie whee hehehe, bardzo chetnie, tylo to nie takie proste znalezc takiego faceta. a tym bardziej, zeby chcial wyjsc za mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:12 pm
wilkus Zimtca Mam super pomysl: wyjdz szybko za maz, najlepiej za kogos uzdolnionego manualnie whee hehehe, bardzo chetnie, tylo to nie takie proste znalezc takiego faceta. a tym bardziej, zeby chcial wyjsc za mnie sweatdrop Hm, to moze namow rodzicow na adopcje zdolnego starszego brata? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 8:10 am
hahaha, mam kuzyna blisko, ale jemu nie dadza roboty. on jest od naprawiania komputerow i slabego wina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:15 pm
Coz, to mamy niezbyt wiele mozliwosci... Moze zacznij udawac chorobe kregoslupa? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:19 pm
i wlasnie tu jest problem. to niehonorowe ninja [pomijajac to, ze mam juz wszystkie mozliwe skrzywienia] moja rodzina zdaje sie nieszczegolnie tym przejmowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 9:03 am
Fakt, to malo honorowe rozwiazanie neutral W takim razie pozostaja Ci dwie mozliwosci: albo przekonasz rodzinke, ze Tato da juz rade zajmowac sie niektorymi pracami domowymi, albo mozesz tylko wziac nogi za pas (nim Twojk kregoslup zacznie przypominac korkociag) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 1:52 am
hehehe, no wlanie. nie da sie ich przekonac, juz probowalam, wiec jakos 2ga opcja wydaje sie bardziejsza. sek w tym, ze jak zwieje, tez bedzie zle, bo kto to bedzie robil... [moj kregoslup jest juz alfa-helisa, wiec korkociag juz niedlugo xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|