|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:18 am
Einllikoach בסופו של דבר הגשנו עבודה יחסית גדולה (קרוב ל6-7 עמודים של הפרקים עצמם בעוד שבמקור זה לא היה אמור להיות יותר ממקסימום חמישה בגלל השביתה) ובאנגלית ממוצעת, חברי הקבוצה שלי דיי התעקשו על זה בטענה שלו היינו משתמשים ברמת האנגלית הרגילה שלנו היו עשויים לפסול את הפרויקט במחשבה שמישהו עשה אותו בשבילנו. confused י הוי, ואסור לי יותר לעשות פרויקטים עם בנים, כשכל הקבוצה נפגשה בשביל להקליד ולהדפיס הרגשתי כמו גננת. xp י הממ, לא יודעת אם זה נכון. יש בחינה בעל פה, כך שהיו רואים את היכולות שלכם בעל פה וגם המורה תוכל להעיד שזו האנגלית שלכם בדרך כלל. אבל לא נורא, מה שהיה היה. חח, אני ממש מצטערת. היום נסעתי לירושלים ובכל הדרך חזרה היה גוש כזה של תיכוניסטים שישב מאחורי ועשה רעש, וממש ריחמתי עליך קצת באותו הרגע..י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 12:32 pm
בחינת המתכונת בע"פ שלי היא בעוד כשבועיים ואיני יודעת להגות יותר ממחצית המילים באנגלית שאני יודעת. surprised מוניקה תאכל אותי.י
למה? אני דווקא מוצאת שהרעש שהילדים מהכתה שלי עושים יכול להיות נחמד לפעמים. אני צריכה סוף-סוף להראות לך את המחברת המטופשת הזו שלי.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 11:41 am
Einllikoach בחינת המתכונת בע"פ שלי היא בעוד כשבועיים ואיני יודעת להגות יותר ממחצית המילים באנגלית שאני יודעת. surprised מוניקה תאכל אותי.י
למה? אני דווקא מוצאת שהרעש שהילדים מהכתה שלי עושים יכול להיות נחמד לפעמים. אני צריכה סוף-סוף להראות לך את המחברת המטופשת הזו שלי.י הא, מעניין קצת. כלומר. האמת שזה לא נורא כל כך, מקסימום תהגי לא נכון אבל הבוחנת תראה שאת יודעת.
אשמח לראות. בסוף לא כל כך יצא לפועל, אולי בפעם אחרת אני באמת אצליח לתפוס אותך לקפה.... או הצגה? smile
חוץ מזה. השותפות שלי ואני עשינו המון שיפוצים. וחשבתי להראות לך תמונות כאלה, משהו בסגנון "קוויר איי" או משהו, אבל האמת שעכשיו זה נראה לי עלוב. הו.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 12:49 am
את חייבת לקרוא את זה. הייתי אומרת שזה עולה על קנה מידת האונדיות של הניצחון של "הזייפנים" באוסקר. יהווו, אני רוצה לראות את זה, אבל. surprised י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 5:02 am
Einllikoach את חייבת לקרוא את זה. הייתי אומרת שזה עולה על קנה מידת האונדיות של הניצחון של "הזייפנים" באוסקר. יהווו, אני רוצה לראות את זה, אבל. surprised יטו-אוב! כ Talking about irony... אבל למה יש את האחוד האירופי ואת מדינות האחוד האירופי בנפרד? זה קצת מוזר, לא?...
אני אראה לך בהזדמנות. פאדיחות. xp
אגב. היום בצוהריים הסתובבתי קצת בחוץ כאן. חם כמו בגיהינום וכולם בסווטשירטים ומעילים. מה לא בסדר עם העולם?כ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 4:04 am
הממ, משהו בסגנון, 'תראו איזה מאאגניב האיחוד האירופי וכמה מאאגניבות המדינות שחברות בו!'. סתם, לא יודעת.י
הוו, תנסי לשלוח לי היום את ההמשך, בבקשה. surprised י
מישהו שכח לכוון את השעון, כנראה.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 1:44 pm
נראה לי שאיבדתי את זה. קמתי היום ב5 וחצי אחרי שהלכתי לישון אחרי 12 ואני לא עייפה בכלל, ועשיתי את זה כל יום בשבוע האחרון. eek אני לא יודעת אם זה ממש אדיר או ממש מטריד.
חוץ מזה. אני פה במרכז עד יום שני. נתראה בראשון... יהיה מצחיק. האמת שאני הולכת לחנות ספרים ליד רופין מחר בבוקר. הממ. נו. הייתי כבר צריכה לשאול אותך אם את שם מחר בשעה הגיונית.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:31 pm
זה דיי מגניב דווקא. surprised
הוי, תרצי שאביא ליום ראשון כל מני דפים של ספרות בשביל שתוכלי לצלם או משהו לבגרות? אני יכולה גם להשתדל מאד להביא את המחברת שלי, אבל אני לא ממש זוכרת כרגע למי השאלתי אותה (בחיי, המחברות שלי זונות).י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|