|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:02 pm
opcy bardzo wartosciowa........ xp NP: Husky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51] My po prostu nie potrafimy jej docenić, no przykro mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:02 pm
Delein opcy bardzo wartosciowa........ xp NP: Husky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51] My po prostu nie potrafimy jej docenić, no przykro mi... A ty będziesz nas jej uczyć? *szuka swojej wysłóżonej brzytwy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:03 pm
Malkavik Miho_14 ...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr) Nawet nie próbuj mnie trafić... ...ja kopie tylko to co mi samo pod nogi wlezie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 no... niezbyt, ale ona jest po prostu BEZNADZIEJNA. uczy nas chemii i angola i zrobila nam klasowke na angolu a w dodatku jedno zadanie w ogole nie dotyczylo tego czego nas uczyla (w ogole o tym jeszcze nie mowilismy) a pozniej sie na nas wydarla (na cala klase) ze my tylko wymagamy. a polonistka tez nie lepsza. zadala nam kamienie na szaniec na dzis po czym stwierdzila ze nie mial;a serca ulozyc pytan na sprawdzian z lektory bo ogladala tv. gdybysmy my - uczniowie cos takiego powiedzieli to bysmy uslyszeli ze ja to nic nie obchodzi....... scream bllleeeh. nie cierpie szkoly kazdego szkoda......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein opcy bardzo wartosciowa........ xp NP: Husky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51] My po prostu nie potrafimy jej docenić, no przykro mi... A ty będziesz nas jej uczyć? *szuka swojej wysłóżonej brzytwy* Jasne, będę przodowniczką XD *odsuwa się powoli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:04 pm
Now PLaying: Nine Inch Nails - Big Man With The Gun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:04 pm
Malkavik Now PLaying: Nine Inch Nails - Big Man With The Gun Now Playing: Nothing...wyłączyłam Winampa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:05 pm
*podcina sobie żyły, z których powoli sączy się czarna jucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeeest! Mam pierwszego posta na 10k!!!!! Jeeej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i stuknęło 10k.. *otwiera szampana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:06 pm
Delein Malkavik Now PLaying: Nine Inch Nails - Big Man With The Gun Now Playing: Nothing...wyłączyłam Winampa blaugh ja winampa wylaczylem jakies 2 lata temu........ xp straszne to ustrojstwo....... //Now Playing: Husky [Czy słyszysz? #06] Melodia i sznur [3:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:06 pm
Malkavik *podcina sobie żyły, z których powoli sączy się czarna jucha* ...Oo... Eeeeek, kochanie, am...no bo wiesz.. Co tu ku*** robisz? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:07 pm
Delein Malkavik Now PLaying: Nine Inch Nails - Big Man With The Gun Now Playing: Nothing...wyłączyłam Winampa blaugh Now Playing: Coma - Sto Tysiecy Jednakowych Miast
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|