|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:54 am
PointZer0 Dobra , ja mykam do matmy. Dobranoc wszystkim tja... kazdego szkoda..... nara....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:55 am
...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr) Mnie nie kop, bo oddam. Coś nie poszło na chemii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik Nie mają już tego czegoś.. Dla mnie mają. Może nie to co Tool, ale nie są bez wyrazu. Spłaszczyli się. Oczywiście mają dobry przekaz.. ale stracili głębię.. to coś niemalże nieuchwytnego co świadczylo o poziomie Tool'a Wiesz, nie znam się na tyle żeby się tak wypowiadać, ale podoba mi się zarówno jedno jak i drugie. Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bo mi się tak podoba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:56 am
Miho_14 ...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr) eek *unik* WTF?!!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:56 am
Malkavik Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal. Z tym się zgodzę *^^* Hm, ciekawe co tam na vivie... xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:58 am
Delein Malkavik Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal. Z tym się zgodzę *^^* Hm, ciekawe co tam na vivie... xd xd blaugh az strach zajrzec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:59 am
opcy Delein Malkavik Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal. Z tym się zgodzę *^^* Hm, ciekawe co tam na vivie... xd xd blaugh az strach zajrzec.... No cośty, to bardzo wartościowa muzyka jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:59 am
Miho_14 ...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr) Nawet nie próbuj mnie trafić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:00 pm
Delein Malkavik Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal. Z tym się zgodzę *^^* Hm, ciekawe co tam na vivie... xd xd blaugh Heretyk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:00 pm
bardzo wartosciowa........ xp
NP: Husky [Czy słyszysz? #02] Chaos Chaos in my head [5:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 12:01 pm
Malkavik Delein Malkavik Cieszę się że ci się podoba. Lepsze to niż tanzteknometal. Z tym się zgodzę *^^* Hm, ciekawe co tam na vivie... xd xd blaugh Heretyk... *cmok* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing: Elend - Les Tenebres du Dehors
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miho_14 ...hejos wam *wchodzi i kopie co popadnie stressed * (glupia chemica.........grrr) Mnie nie kop, bo oddam. Coś nie poszło na chemii? no... niezbyt, ale ona jest po prostu BEZNADZIEJNA. uczy nas chemii i angola i zrobila nam klasowke na angolu a w dodatku jedno zadanie w ogole nie dotyczylo tego czego nas uczyla (w ogole o tym jeszcze nie mowilismy) a pozniej sie na nas wydarla (na cala klase) ze my tylko wymagamy. a polonistka tez nie lepsza. zadala nam kamienie na szaniec na dzis po czym stwierdzila ze nie mial;a serca ulozyc pytan na sprawdzian z lektory bo ogladala tv. gdybysmy my - uczniowie cos takiego powiedzieli to bysmy uslyszeli ze ja to nic nie obchodzi....... scream bllleeeh. nie cierpie szkoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|