|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:47 am
mialam przekazac wiadomosc od Bee, ze popsula mu sie gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:47 am
Delein No, kurde balans, bo chcę dożyć tez 10k stronki... blaugh a ja chce żywy śmierci dożyć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Kukus Delein Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow Now Playing: A Perfect Circle- Judith APC... marny substytut. Now Playing: TOOL - Aenima Mi się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing: Company Flow [Funcrusher Plus #18] Info Kill II [3:49]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:49 am
ja tam lubię... tobie nikt nie każe słuchać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:49 am
Delein Malkavik Kukus Delein Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow Now Playing: A Perfect Circle- Judith APC... marny substytut. Now Playing: TOOL - Aenima Mi się podoba. Nie mają już tego czegoś..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:50 am
Kukus Delein No, kurde balans, bo chcę dożyć tez 10k stronki... blaugh a ja chce żywy śmierci dożyć wink Inaczej się nie da...chyba, ze o czymś nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:50 am
Kukus ja tam lubię... tobie nikt nie każe słuchać xp Nie mówię że nie słucham. Ale mogłeś mnie nie zrozumieć.. rozumiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:51 am
Malkavik Nie mają już tego czegoś.. Dla mnie mają. Może nie to co Tool, ale nie są bez wyrazu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:52 am
Delein Malkavik Nie mają już tego czegoś.. Dla mnie mają. Może nie to co Tool, ale nie są bez wyrazu. Spłaszczyli się. Oczywiście mają dobry przekaz.. ale stracili głębię.. to coś niemalże nieuchwytnego co świadczylo o poziomie Tool'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:53 am
Dobra , ja mykam do matmy. Dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , ja mykam do matmy. Dobranoc wszystkim Ja też powinnam, ale cóż... blaugh Dobranoc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , ja mykam do matmy. Dobranoc wszystkim Dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:54 am
Malkavik Delein Malkavik Nie mają już tego czegoś.. Dla mnie mają. Może nie to co Tool, ale nie są bez wyrazu. Spłaszczyli się. Oczywiście mają dobry przekaz.. ale stracili głębię.. to coś niemalże nieuchwytnego co świadczylo o poziomie Tool'a Wiesz, nie znam się na tyle żeby się tak wypowiadać, ale podoba mi się zarówno jedno jak i drugie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|