|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:40 am
*zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność*
Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:40 am
BeeWolf_san Delein nie Dest to juz przesada. zreszta on sie od swoje szpadlowej szpadel nie rusza na krok Nu, dawno z nim nie rozmawiałam, nie wiem co tam u niego :] Szcześliwy Zero to najedzony Zero 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:42 am
Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf_san Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink Tak, i zabierzcie jeszcze Desta XD Wtedy będę musiała się na jakąś terapię zapisać blaugh a co ty nam chama pchasz do rodziny? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san nie wałsnie sek w tym zeby był topik topoko mania biggrin ... haha Czesc kochanie :* ... w sumie to nie jest glupi pomysl. Mozna by zrobic taki bardziej konkretny (moze odpowiadac na jakies konkretne pytanka? ) topik o nas i skasowac ten ktory juz jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:43 am
Kukus Delein BeeWolf_san Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink Tak, i zabierzcie jeszcze Desta XD Wtedy będę musiała się na jakąś terapię zapisać blaugh a co ty nam chama pchasz do rodziny? scream ..Oo... *chowa się w kącie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:44 am
Omega Sun Delein BeeWolf_san Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink Tak, i zabierzcie jeszcze Desta XD Wtedy będę musiała się na jakąś terapię zapisać blaugh terapie odwykowa sweatdrop a to fakt, od nas można się uzależnić... szczególnie gdy opowiadamy dowcipy o królowej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:46 am
Delein Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow Now Playing: A Perfect Circle- Judith
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:46 am
No, kurde balans, bo chcę dożyć tez 10k stronki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow Now Playing: A Perfect Circle- Judith APC... marny substytut. Now Playing: TOOL - Aenima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Malkavik *zakłada słuchawki na uczy i podkręca głośność* Now Playing: Type O' Negative - It's Never Enough NP: A Perfect Circle- The Hollow Now Playing: A Perfect Circle- Judith NP: A Perfect Circle- Magdalena 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|