|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:30 am
opcy zreszta jak ktos chce wiedziec czego slucham to tu jest moj #GG: 3629179 bo mam (prawie) caly czas autostatus z foobara......... Pozwoliłem sobie dodać do listy. (1932175)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:32 am
Malkavik opcy zreszta jak ktos chce wiedziec czego slucham to tu jest moj #GG: 3629179 bo mam (prawie) caly czas autostatus z foobara......... Pozwoliłem sobie dodać do listy. (1932175) nou problem.... ja tez sobie pozwolilem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:32 am
Malkavik opcy zreszta jak ktos chce wiedziec czego slucham to tu jest moj #GG: 3629179 bo mam (prawie) caly czas autostatus z foobara......... Pozwoliłem sobie dodać do listy. (1932175) Ja również (i jakby ktoś chciał- 2681493)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:33 am
może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:34 am
BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink Tak, podam swój adres i jeszcze będę musiała kogoś nocowac XD Ale pomysł dobry...żeby to wszystki mieć w jednej kupie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:34 am
Yumehayla BeeWolf_san Cześć ludzie i czesc brzydalu.... Łuuu niedługo 10 tyś stron biggrin ...tja...na 10000 stron trzeba będzie jakieś święto zrobić XDDDDDDDDDNom wporzo biggrin ... ja jestem za ale nie wiem za czym ... bibka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:35 am
BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink i numery buta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:35 am
Delein BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink Tak, podam swój adres i jeszcze będę musiała kogoś nocowac XD Ale pomysł dobry...żeby to wszystki mieć w jednej kupie 3nodding Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:36 am
BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink zawsze mozna to wrzucic w sygnaturke wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:36 am
opcy BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink i numery buta! Czy ty byłeś na mojej i ozzego stronce ?? bo tam w redakcji jak wypisywalismy dane nr buta jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:37 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink Tak, podam swój adres i jeszcze będę musiała kogoś nocowac XD Ale pomysł dobry...żeby to wszystki mieć w jednej kupie 3nodding Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink Tak, i zabierzcie jeszcze Desta XD Wtedy będę musiała się na jakąś terapię zapisać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:38 am
Omega Sun BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink zawsze mozna to wrzucic w sygnaturke wink :* nie wałsnie sek w tym zeby był topik topoko mania biggrin ... haha Czesc kochanie :* ... Delein nie Dest to juz przesada. zreszta on sie od swoje szpadlowej szpadel nie rusza na krok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:39 am
Kiełbasa doooobra dla Zera !!! scream
Mniam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:40 am
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san może jakiś topik z kontaktami załorzymy @-maile nr gg tlen. telefony domnowe komorkowe adresy wink i numery buta! Czy ty byłeś na mojej i ozzego stronce ?? bo tam w redakcji jak wypisywalismy dane nr buta jest biggrin nie....... a powinienem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:40 am
Delein BeeWolf_san Na mnie nie licz sam nie przyjade jak coś to z kukusem i ozzym wiec nie kogoś tylko kogoś biggrin ... ale my porzadne chłopaki piwo ci przywieziemy wink Tak, i zabierzcie jeszcze Desta XD Wtedy będę musiała się na jakąś terapię zapisać blaugh terapie odwykowa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|