|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:23 am
Malkavik No.. tobie kasa leci z nieba wink Raczej właśnie z jeziora XD Kukus- szit, przejrzałeś mnie...ale niestety to nie była czekolada, tylko miśki-żelki. To ich sprawka, bo one skubane pęcznieją zaraz po przełknięciu i teraz nie mogę się wydostać z krzesła, a co dopiero siąść na rybackim 'fotelu'... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik BeeWolf_san Cześć ludzie i czesc brzydalu.... Łuuu niedługo 10 tyś stron biggrin Hejka. Widzę że nowy sig. Fajny listek wink Dziekuje ... listek now porzo jest ... tez mi sie bardzo podoba.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing - Slipknot - Tattered and Torn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:24 am
Malkavik Może go po prostu lubi?... nie dopszczam takiej ewentualności... Opcy jest :"ANTY" on niczego nie lubi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:24 am
BeeWolf_san Delein a jak chcesz to oblać ?? wink ... Nie wiem, chlasnę sobię wodą z jeziora w twarz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:25 am
Idę szamać domokun
Jak ktoś oprócz Del i Bee zauważy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik No.. tobie kasa leci z nieba wink Raczej właśnie z jeziora XD Kukus- szit, przejrzałeś mnie...ale niestety to nie była czekolada, tylko miśki-żelki. To ich sprawka, bo one skubane pęcznieją zaraz po przełknięciu i teraz nie mogę się wydostać z krzesła, a co dopiero siąść na rybackim 'fotelu'... blaugh Raczej od galaretki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik No.. tobie kasa leci z nieba wink Raczej właśnie z jeziora XD Kukus- szit, przejrzałeś mnie...ale niestety to nie była czekolada, tylko miśki-żelki. Te nadzane ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus od 3 dni za każdym razem gdy sprawdzamy czego kto słucha to ty ten sam kawałek masz blaugh nie sadze...... bo ta plyte wczoraj sciagnalem....... (poniekad jeszcze w tym tygodniu lece po nia do sklepu) a teraz leci: Cynic [Portal Demo #03] Circle [5:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:26 am
PointZer0 Idę szamać domokun Jak ktoś oprócz Del i Bee zauważy stare Smacznego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Idę szamać domokun Jak ktoś oprócz Del i Bee zauważy stare Smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Idę szamać domokun Jak ktoś oprócz Del i Bee zauważy stare SAaaaaaaaaacznego .... zjec jak Delein rzelki ... te nadziane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:27 am
Kukus Malkavik Może go po prostu lubi?... nie dopszczam takiej ewentualności... Opcy jest :"ANTY" on niczego nie lubi blaugh ... znawca..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:27 am
Malkavik Delein Malkavik No.. tobie kasa leci z nieba wink Raczej właśnie z jeziora XD Kukus- szit, przejrzałeś mnie...ale niestety to nie była czekolada, tylko miśki-żelki. To ich sprawka, bo one skubane pęcznieją zaraz po przełknięciu i teraz nie mogę się wydostać z krzesła, a co dopiero siąść na rybackim 'fotelu'... blaugh Raczej od galaretki. Też *^^* Ale skubana dobra była... Bee- ano coś im tam pływało w brzuchach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:29 am
zreszta jak ktos chce wiedziec czego slucham to tu jest moj #GG: 3629179 bo mam (prawie) caly czas autostatus z foobara.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|