|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:08 am
Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth now Playing: Kult - Nie Dorosłem do Swych Lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Huh...... eme....... co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Rozważam Ragnaroka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:09 am
opcy Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth //Now Playing: Lao Che - [Powstanie Warszawskie #06] Przebicie do Śródmieścia [5:40] repeat ci się zawiesił?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:10 am
Kukus Delein Nu, to zdrowo. Jestem z ciebie dumna xd a ja troszkę mniej, bo to jest HP i wypadałoby uważać na słownictwo Sorry, to było w takim pozytywnym znaczeniu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:11 am
Malkavik Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Rozważam Ragnaroka... Tia...kto ma, niech gra...V.v.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:12 am
Malkavik Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Rozważam Ragnaroka... ach, Ragnarok...mam ściągniętego klienta na acRO, ale na razie nie można kont tam zakładać= =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko... Ubierz się, tu Młodzieńcy biegają... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:13 am
Delein Malkavik Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Rozważam Ragnaroka... Tia...kto ma, niech gra...V.v. Nudzę się... Now Playing: Haggard - Cantus Firmus in A-Minor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:14 am
Malkavik Nudzę się... Now Playing: Haggard - Cantus Firmus in A-Minor Czytam głupie komiksy...pveka, losux...pvek przoduje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Malkavik Delein Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić... Rozważam Ragnaroka... ach, Ragnarok...mam ściągniętego klienta na acRO, ale na razie nie można kont tam zakładać= = Ja gram na DRT Server... całkiem przyzwoity.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Avsko... Ubierz się, tu Młodzieńcy biegają... blaugh co tam młodzieńcy... niech się ubierze, bo nas wsadzą za patrzenie na nią domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:15 am
Kukus opcy Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth //Now Playing: Lao Che - [Powstanie Warszawskie #06] Przebicie do Śródmieścia [5:40] repeat ci się zawiesił? mi? nie? o co chodzi? ja malo kapliwy dzis.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:15 am
Delein Malkavik Nudzę się... Now Playing: Haggard - Cantus Firmus in A-Minor Czytam głupie komiksy...pveka, losux...pvek przoduje... A ja się nudzę.. kombinuję jak tu zarobić jakąś kasę.. ryby nie biorą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|