|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:57 am
Witam ninja obejrzałam przed chwilką 1szy odcinek Saiyuki Reload xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:58 am
Delein Yumehayla Yo ziomale XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ... ...odwala mi= = Avsko Yume XD Masz głupawkę po prostu blaugh ...na to wychodzi...dzisiaj wszystko jest dla mnie takie...ziomalskie gonk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:59 am
Yumehayla Delein Yumehayla Yo ziomale XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ... ...odwala mi= = Avsko Yume XD Masz głupawkę po prostu blaugh ...na to wychodzi...dzisiaj wszystko jest dla mnie takie...ziomalskie gonk ... Jakiś konkretny powód, czy pierdolec ot tak? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:59 am
Kukus sweet_chii Kukus nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh a ja uwielbiam tanczyc ale niestety rzadko moge lazic w klubow sweatdrop to możesz łazić ze mną i moimi ludzikami zabawnymi... wszędzie wejdziemy, bo ładniutka jesteś dziewoja [raz miałem problem z wejściem do lokalu, bo mieliśmy ze sobą dwie nieatrakcyjne panny i odpadały na selekcji], poza tym w ekipie zawsze bezpieczniej i raźniej, co ne? a jak rodzice zobaczą, że idziesz z dużą grupą ludzi to się mniej będą stawiać... e no wiesz, z rodzicami to nie ma problemow zadnych... whee tyle, ze po prostu czasami czasu brakuje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:01 am
Delein Yumehayla Delein Yumehayla Yo ziomale XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ... ...odwala mi= = Avsko Yume XD Masz głupawkę po prostu blaugh ...na to wychodzi...dzisiaj wszystko jest dla mnie takie...ziomalskie gonk ... Jakiś konkretny powód, czy pierdolec ot tak? xd Pierdolec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:02 am
Nu, to zdrowo. Jestem z ciebie dumna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Delein Jakiś konkretny powód, czy pierdolec ot tak? xd Pierdolec xd niemartw sie wink ja też tak czasami mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:03 am
Delein Nu, to zdrowo. Jestem z ciebie dumna xd Aaaaaaaaaaaaaaaaw *^^*... *ze wzruszenia ociera łezkę z oka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:04 am
Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth Now Playing: Portishead- Glory Box Czapeczka Prawdziwego Wędkarza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:05 am
Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth //Now Playing: Lao Che - [Powstanie Warszawskie #06] Przebicie do Śródmieścia [5:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:05 am
Delein Malkavik Now Playing: Theatre of Tragedy - Black ad the Devil Painteth Now Playing: Portishead- Glory Box Czapeczka Prawdziwego Wędkarza biggrin Liczyłem na coś więcej.. :/ Now Playing: System of a Down - Ego Brain
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:06 am
ok j alece wink bracik sciagnal koncowke tt i bede z nim go ogladac pa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:07 am
Yumehayla Delein Nu, to zdrowo. Jestem z ciebie dumna xd Aaaaaaaaaaaaaaaaw *^^*... *ze wzruszenia ociera łezkę z oka* No nie płacz XD Kurcze, ludzie zróbmy coś niekonstruktywnego, bo tu tyle dyskusji się popełnia, ze już nie mogę tego słuchać...mam ochotę się ponudzić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 11:07 am
Delein Nu, to zdrowo. Jestem z ciebie dumna xd a ja troszkę mniej, bo to jest HP i wypadałoby uważać na słownictwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|