|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:46 am
Delein Malkavik Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek? Zabić tego, kto go ma blaugh Poważnie pytałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:48 am
Malkavik Delein Malkavik Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek? Zabić tego, kto go ma blaugh Poważnie pytałem stare Pytałeś : jakkkolwiek *^^* *cmok* Avsko Setsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein no i słusznie. Najważniejsze to enjoy your life. najważniejsze jest umycie rąk przed rozpoczęciem ćwiczeń ze Stefanem [Stefan = ciężki, plastikowy kolo, który leży u mnie szkole w łóżku w pracowni praktyk zawodowych, który jest prawdziwym ziomem i nigdy nie narzeka na obsługę, tylko czasem się stawia gdy się mu próbuje założyć koszulkę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:49 am
Malkavik Delein Malkavik Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek? Zabić tego, kto go ma blaugh Poważnie pytałem stare Pytałeś : jakkkolwiek *^^* *cmok* Avsko Setsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:52 am
Dzięki dobry człowieku. Ja również dziękuję *przytulas dla Opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:54 am
Yo ziomale XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ... ...odwala mi= =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:55 am
wrrr maly wredny i tak nie wejdzie ninja
to mykam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Kukus nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh a ja uwielbiam tanczyc ale niestety rzadko moge lazic w klubow sweatdrop to możesz łazić ze mną i moimi ludzikami zabawnymi... wszędzie wejdziemy, bo ładniutka jesteś dziewoja [raz miałem problem z wejściem do lokalu, bo mieliśmy ze sobą dwie nieatrakcyjne panny i odpadały na selekcji], poza tym w ekipie zawsze bezpieczniej i raźniej, co ne? a jak rodzice zobaczą, że idziesz z dużą grupą ludzi to się mniej będą stawiać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:56 am
Yumehayla Yo ziomale XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ... ...odwala mi= = Avsko Yume XD Masz głupawkę po prostu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|