|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:35 am
Kukus ja to doskonale wiem... ale skończmy ten temat, wystarczy mi że Bee mówi iż jestem fallusem na nogach... a ja naprawdę mam uczucia... gdzieś, chyba, jakieś, prawda? sad Nie powiedziałam, że nie masz uczuć. Wręsz, przeciwnie, wydaje mi się, że czasami kierujesz się samymi emocjami. I to w pozytywny sposób. Mimo wszystko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:36 am
sweet_chii Delein sweet_chii a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed Jeszcze blaugh mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:39 am
Delein Kukus sweet_chii kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink [ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]Wspaniały dodatek...Zajebiście, teraz poczułam się dowartościowana jak stąd na Alfa Centauri...dodatek... stare a nie mówiłem, że mnie pojedziecie? blaugh ale tak jest, wy nas uprzedmiatawiacie do funkcji seksualnej często, a my was wynosimy na piedestał głównie jako piękno świata w czystej postaci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:39 am
Kukus sweet_chii Delein sweet_chii a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed Jeszcze blaugh mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh no taki widocznie jestes.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:43 am
sweet_chii Kukus u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh no taki widocznie jestes.... xp nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:44 am
opcusiuuu! *skok* *pshytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii Kukus u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh no taki widocznie jestes.... xp nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh no i słusznie. Najważniejsze to enjoy your life.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:45 am
Malkavik Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek? Zabić tego, kto go ma blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:45 am
Kukus sweet_chii Kukus u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh no taki widocznie jestes.... xp nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh a ja uwielbiam tanczyc ale niestety rzadko moge lazic w klubow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|