Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9985 9986 9987 9988 9989 9990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:35 am

Kitty ShadowCat
witam...
hej kitty-chan
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:35 am

Kukus
ja to doskonale wiem... ale skończmy ten temat, wystarczy mi że Bee mówi iż jestem fallusem na nogach... a ja naprawdę mam uczucia... gdzieś, chyba, jakieś, prawda? sad

Nie powiedziałam, że nie masz uczuć. Wręsz, przeciwnie, wydaje mi się, że czasami kierujesz się samymi emocjami. I to w pozytywny sposób. Mimo wszystko blaugh

Delein

Kukus

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:36 am

sweet_chii
Delein
sweet_chii

a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed

Jeszcze blaugh
mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop
u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:39 am

Delein
Kukus
sweet_chii
kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed
to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart
piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink
[ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]

Wspaniały dodatek...Zajebiście, teraz poczułam się dowartościowana jak stąd na Alfa Centauri...dodatek... stare
sweet_chii
ozdoba? :/
dodatek? gonk
a nie mówiłem, że mnie pojedziecie? blaugh
ale tak jest, wy nas uprzedmiatawiacie do funkcji seksualnej często, a my was wynosimy na piedestał głównie jako piękno świata w czystej postaci

Kukus

sweet_chii

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:39 am

Kukus
sweet_chii
Delein
sweet_chii

Jeszcze blaugh
mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop
u mnie też się nigdy nie zapowiada... a tu BRZDĘK, nadchodzi wieczór i już piąty browarek w gardło leję blaugh
no taki widocznie jestes.... xp
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:40 am

hej hej!

opcy

Delein

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:40 am

opcy
hej hej!

Ave Ave Ave Avsko!
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:41 am

opcy
hej hej!
heeej smile *psytula*

sweet_chii

dgn897as343

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:42 am

opcy
hej hej!

Witaj.
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:43 am

sweet_chii
Kukus
nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh

Kukus

Kimagure-chan

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:44 am

opcy
hej hej!
opcusiuuu! *skok* *pshytuuuuuuuuul* whee

Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek?

dgn897as343

Delein

Kukus
sweet_chii
Kukus
nie przeczę... uwielbiam zamoczyć pyska w browarze i gapić się na piękne kobiety, spędzać czas z kumplami, drapać się po [u know where], grać w szachy z Ozzym [kto widział ten wie czym się różnią nasze partie od zwyczajnych], cieszyć się życiem i uprawiać bejing... taki już jestem i nie widzę w tym nic złego blaugh

no i słusznie. Najważniejsze to enjoy your life.
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:45 am

Malkavik
Wie ktoś jak zdobić rybi hełm jakikolwiek?

Zabić tego, kto go ma blaugh

Delein

sweet_chii

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:45 am

Kukus
sweet_chii
Kukus
a ja uwielbiam tanczyc ale niestety rzadko moge lazic w klubow sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9985 9986 9987 9988 9989 9990 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games