|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:24 am
Delein sweet_chii Kukus ładna... nieśmiała... *cieknie mu ślina* zapowiada się dobra zabawa... przestań, bo cię jeszcze polubię za bardzo i dopiero będziesz miała problem boje sie gonk , buuu crying Nie bój się...popatrz tylko na niego...czy on wygląda groźnie? ee.. nie wiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:24 am
sweet_chii czy ja wiem czy byl? sweatdrop po prostu go lubie, o podobaniu raczej nie ma mowy, chyba ze z jego strony xp to co to była za randka jeśli kolo cie wcale nie interesuje? eek [no chyba, że była ona w celu uzyskania sponsora, ale na takie działania to chyba jesteś jeszcz za młoda choć w zasadzie to młodzież teraz szybciej dojrzewa] a z nami się umówisz na jakąś popijawę albo balecik? pełna kulturka [znaczy się Bee i Przemas, za siebie i Ozzwalda nie biorę odpowiedzialności] wspaniała miejscóweczka na Jelonkach... stałe zaopatrzenie, duży lokal, wygodne kanapy i hamak [z którego zawsze ktoś zalicza glebę po pijaku]... gwarantujemy porannego kaca i niezapomniane przeżycia po usłyszeniu naszych tematów rozmów i pomysłów na zabicie nudy blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:25 am
Delein Kukus mnie w to nie mieszaj, on ma własną jaźń... w zasadzie podejmuje za mnie 89% decyzji wink Sory...to z kim ja teraz tak właściwie rozmawiam? blaugh ze mną na szczęście to bydle nie ma rąk wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:25 am
Malkavik Witejcie szczęściarze. Del: :* *siada w fotelu z dala od okna* dlaczego szczesciarze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:27 am
sweet_chii Malkavik Witejcie szczęściarze. Del: :* *siada w fotelu z dala od okna* dlaczego szczesciarze? Bo ja tu jestem biggrin (joke!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein sweet_chii Kukus ładna... nieśmiała... *cieknie mu ślina* zapowiada się dobra zabawa... przestań, bo cię jeszcze polubię za bardzo i dopiero będziesz miała problem boje sie gonk , buuu crying Nie bój się...popatrz tylko na niego...czy on wygląda groźnie?  no właśnie ja jestem pokojowe zwierzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii czy ja wiem czy byl? sweatdrop po prostu go lubie, o podobaniu raczej nie ma mowy, chyba ze z jego strony xp to co to była za randka jeśli kolo cie wcale nie interesuje? eek [no chyba, że była ona w celu uzyskania sponsora, ale na takie działania to chyba jesteś jeszcz za młoda choć w zasadzie to młodzież teraz szybciej dojrzewa] a z nami się umówisz na jakąś popijawę albo balecik? pełna kulturka [znaczy się Bee i Przemas, za siebie i Ozzwalda nie biorę odpowiedzialności] wspaniała miejscóweczka na Jelonkach... stałe zaopatrzenie, duży lokal, wygodne kanapy i hamak [z którego zawsze ktoś zalicza glebę po pijaku]... gwarantujemy porannego kaca i niezapomniane przeżycia po usłyszeniu naszych tematów rozmów i pomysłów na zabicie nudy blaugh blaugh kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Kukus mnie w to nie mieszaj, on ma własną jaźń... w zasadzie podejmuje za mnie 89% decyzji wink Sory...to z kim ja teraz tak właściwie rozmawiam? blaugh ze mną na szczęście to bydle nie ma rąk wink blaugh Kurcze, ale wiesz, możliwe że on już przejął nad tobą kontrolę, a ty o tym nie wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:29 am
sweet_chii a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed Jeszcze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:31 am
sweet_chii kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink [ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:31 am
Delein sweet_chii a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed Jeszcze blaugh mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:32 am
Delein Kukus Delein Kukus mnie w to nie mieszaj, on ma własną jaźń... w zasadzie podejmuje za mnie 89% decyzji wink Sory...to z kim ja teraz tak właściwie rozmawiam? blaugh ze mną na szczęście to bydle nie ma rąk wink blaugh Kurcze, ale wiesz, możliwe że on już przejął nad tobą kontrolę, a ty o tym nie wiesz... ja to doskonale wiem... ale skończmy ten temat, wystarczy mi że Bee mówi iż jestem fallusem na nogach... a ja naprawdę mam uczucia... gdzieś, chyba, jakieś, prawda? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:33 am
Kukus sweet_chii kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink [ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]Wspaniały dodatek...Zajebiście, teraz poczułam się dowartościowana jak stąd na Alfa Centauri...dodatek... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:34 am
Kukus sweet_chii kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink [ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]ozdoba? :/ dodatek? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|