Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9984 9985 9986 9987 9988 9989 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:24 am

Delein
sweet_chii
Kukus
sweet_chii
eee , juz taka jestem xd
ładna... nieśmiała... *cieknie mu ślina* zapowiada się dobra zabawa... przestań, bo cię jeszcze polubię za bardzo i dopiero będziesz miała problem
boje sie gonk , buuu crying

Nie bój się...popatrz tylko na niego...czy on wygląda groźnie?
ee.. nie wiem gonk
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:24 am

sweet_chii
czy ja wiem czy byl? sweatdrop po prostu go lubie, o podobaniu raczej nie ma mowy, chyba ze z jego strony xp
to co to była za randka jeśli kolo cie wcale nie interesuje? eek [no chyba, że była ona w celu uzyskania sponsora, ale na takie działania to chyba jesteś jeszcz za młoda choć w zasadzie to młodzież teraz szybciej dojrzewa] a z nami się umówisz na jakąś popijawę albo balecik? pełna kulturka [znaczy się Bee i Przemas, za siebie i Ozzwalda nie biorę odpowiedzialności] wspaniała miejscóweczka na Jelonkach... stałe zaopatrzenie, duży lokal, wygodne kanapy i hamak [z którego zawsze ktoś zalicza glebę po pijaku]... gwarantujemy porannego kaca i niezapomniane przeżycia po usłyszeniu naszych tematów rozmów i pomysłów na zabicie nudy blaugh blaugh

Kukus

Kukus

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:25 am

Delein
Kukus
mnie w to nie mieszaj, on ma własną jaźń... w zasadzie podejmuje za mnie 89% decyzji wink

Sory...to z kim ja teraz tak właściwie rozmawiam? blaugh
ze mną na szczęście to bydle nie ma rąk wink
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:25 am

Malkavik
Witejcie szczęściarze.

Del: :*

*siada w fotelu z dala od okna*
dlaczego szczesciarze?

sweet_chii

dgn897as343

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:27 am

sweet_chii
Malkavik
Witejcie szczęściarze.

Del: :*

*siada w fotelu z dala od okna*
dlaczego szczesciarze?

Bo ja tu jestem biggrin (joke!)

Delein
sweet_chii
Kukus
sweet_chii
eee , juz taka jestem xd
ładna... nieśmiała... *cieknie mu ślina* zapowiada się dobra zabawa... przestań, bo cię jeszcze polubię za bardzo i dopiero będziesz miała problem
boje sie gonk , buuu crying

Nie bój się...popatrz tylko na niego...czy on wygląda groźnie?
User Image
no właśnie
ja jestem pokojowe zwierzę

Kukus

sweet_chii

Kukus
sweet_chii
czy ja wiem czy byl? sweatdrop po prostu go lubie, o podobaniu raczej nie ma mowy, chyba ze z jego strony xp
to co to była za randka jeśli kolo cie wcale nie interesuje? eek [no chyba, że była ona w celu uzyskania sponsora, ale na takie działania to chyba jesteś jeszcz za młoda choć w zasadzie to młodzież teraz szybciej dojrzewa] a z nami się umówisz na jakąś popijawę albo balecik? pełna kulturka [znaczy się Bee i Przemas, za siebie i Ozzwalda nie biorę odpowiedzialności] wspaniała miejscóweczka na Jelonkach... stałe zaopatrzenie, duży lokal, wygodne kanapy i hamak [z którego zawsze ktoś zalicza glebę po pijaku]... gwarantujemy porannego kaca i niezapomniane przeżycia po usłyszeniu naszych tematów rozmów i pomysłów na zabicie nudy blaugh blaugh
kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed
a na popijawy nie za bardzo , bo ja alkoholu nie pije stressed

Kukus
Delein
Kukus
mnie w to nie mieszaj, on ma własną jaźń... w zasadzie podejmuje za mnie 89% decyzji wink

blaugh Kurcze, ale wiesz, możliwe że on już przejął nad tobą kontrolę, a ty o tym nie wiesz...

Delein

Delein

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:29 am

sweet_chii

Jeszcze blaugh
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:31 am

sweet_chii
kiedy ja go nie znalam wogole no gonk , nie wiedzialam jaki jest, znaczy tyko troche znalam... stressed
to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart
piękne kobiety to wspaniały dodatek do zimnej wódki i browara wink
[ale zaraz mi się dostanie za ten tekst]

Kukus

sweet_chii

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:31 am

Delein
sweet_chii

Jeszcze blaugh
mozliwe, ze jeszcze... xp , ale na razie sie jakos nie zapowiada sweatdrop
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:32 am

Delein
Kukus
Delein
Kukus

blaugh Kurcze, ale wiesz, możliwe że on już przejął nad tobą kontrolę, a ty o tym nie wiesz...
ja to doskonale wiem... ale skończmy ten temat, wystarczy mi że Bee mówi iż jestem fallusem na nogach... a ja naprawdę mam uczucia... gdzieś, chyba, jakieś, prawda? sad

Kukus

Delein

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:33 am

Kukus
sweet_chii
to się nawet lepiej składa, więcej będzie dla nas... ale na imprezę możesz wpaść, przecież nie musisz pić... po prostu jako ozdoba heart

Wspaniały dodatek...Zajebiście, teraz poczułam się dowartościowana jak stąd na Alfa Centauri...dodatek... stare
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:34 am

Kukus
sweet_chii
ozdoba? :/
dodatek? gonk

sweet_chii

Kimagure-chan

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:34 am

witam...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9984 9985 9986 9987 9988 9989 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games