|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:03 am
sweet_chii Delein Kukus Delein O, trunk mi tu smyra pod nosem blaugh mnie ostatnio też jeden trunek smyrał... ale po jajeczku, bo kumpela mi rozlała na spodnie... ale potem to spijała [niegrzeczna dziewczynka wink ] XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop Zawstydzają cię takie tematy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:04 am
sweet_chii Kukus sweet_chii o bosz, jestem do niczego crying pozwól, że zacytuję wielkiego myśliciela, poetę i filozofa, Desta "no i question ..." z uprzejmości nie zaprzeczę... możemy się ustawić na jakiś balet do Bee, bo my też jesteśmy partaczami to założymy związki zawodowe wink no po prostu otuchy mi dodales, ze hej sweatdrop no dobra, możesz wpaść do mnie jakoś w tygodniu... obadam cię organoleptycznie i się zobaczy na co sie nadasz... lepiej? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:05 am
Delein sweet_chii Delein Kukus mnie ostatnio też jeden trunek smyrał... ale po jajeczku, bo kumpela mi rozlała na spodnie... ale potem to spijała [niegrzeczna dziewczynka wink ] XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop Zawstydzają cię takie tematy? no redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeee Kukus, dawaj czadu biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii Kukus sweet_chii o bosz, jestem do niczego crying pozwól, że zacytuję wielkiego myśliciela, poetę i filozofa, Desta "no i question ..." z uprzejmości nie zaprzeczę... możemy się ustawić na jakiś balet do Bee, bo my też jesteśmy partaczami to założymy związki zawodowe wink no po prostu otuchy mi dodales, ze hej sweatdrop no dobra, możesz wpaść do mnie jakoś w tygodniu... obadam cię organoleptycznie i się zobaczy na co sie nadasz... lepiej? blaugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:06 am
Przyzwyczajaj się blaugh Podobno najlepszą terapią jest oswojenie z obiektem, który wywołuje lęk xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:06 am
sweet_chii Delein XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop eeee tam... niegłupia jesteś to możesz się przyłączyć... no chodź do wujcia Kukusika na kolanka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:07 am
Delein Przyzwyczajaj się blaugh Podobno najlepszą terapią jest oswojenie z obiektem, który wywołuje lęk xd xd blaugh ach tak, ciekawa teoria... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:07 am
Delein Przyzwyczajaj się blaugh Podobno najlepszą terapią jest oswojenie z obiektem, który wywołuje lęk xd xd blaugh no ba... na przykład wielkim złym żylastym pytonem kukusim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:08 am
Kukus sweet_chii Delein XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop eeee tam... niegłupia jesteś to możesz się przyłączyć... no chodź do wujcia Kukusika na kolanka wink wujcia Kukusia? gonk a to nie ma wolnych kanap juz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:09 am
sweet_chii Kukus sweet_chii Delein XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop eeee tam... niegłupia jesteś to możesz się przyłączyć... no chodź do wujcia Kukusika na kolanka wink wujcia Kukusia? gonk a to nie ma wolnych kanap juz? xd wszystkie sie spaliły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye, uwielbiam takie gadki biggrin
[Wodzu heart gdzie jestes, ty najlepiej je prowadzisz redface ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Przyzwyczajaj się blaugh Podobno najlepszą terapią jest oswojenie z obiektem, który wywołuje lęk xd xd blaugh no ba... na przykład wielkim złym żylastym pytonem kukusim blaugh ej no, dzisiaj i tak dokonalam postepu, bo nie ucieklam z randki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:10 am
dobra ja spadam posyukac lepsyego zajecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:10 am
Ludzie macie pozyczyc 300 golda, musiem Wodzowi heart w prezencie kupic Fatty surprised surprised biggrin blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|