|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:56 am
juliangel Tio jak wam dzionek minął ? bylem w szkole.. potem pojechalem do psychologa a ten mi powiedzial zebym przyszedl jutro, wiec wrocilem do szkoly zeby sobie posiedziec... potem wrocilem do domu i o to teraz z wami rozmawiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Ozzwald juliangel Cześć, wszyscy jakoś zamilkli... sweatdrop a to zlośliwe małpy... wink My z Baliaur zastanawiamy sie nad takim fryzem jak ty mash, ale to dopiero kiedy kasy troch zarobimy sweatdrop afro to chyba tanie jest sweatdrop EDIT: nie afro... tylko irokez... bosze.. nawet o to sie myle./... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii o bosz, jestem do niczego crying pozwól, że zacytuję wielkiego myśliciela, poetę i filozofa, Desta "no i question ..." z uprzejmości nie zaprzeczę... możemy się ustawić na jakiś balet do Bee, bo my też jesteśmy partaczami to założymy związki zawodowe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:57 am
juliangel Ozzwald juliangel Cześć, wszyscy jakoś zamilkli... sweatdrop a to zlośliwe małpy... wink My z Baliaur zastanawiamy sie nad takim fryzem jak ty mash, ale to dopiero kiedy kasy troch zarobimy sweatdrop tez mi sie podoba moj fryz.. to co moze gdzies razem wyskoczymy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:57 am
O, trunk mi tu smyra pod nosem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:58 am
Ozzwald juliangel Tio jak wam dzionek minął ? bylem w szkole.. potem pojechalem do psychologa a ten mi powiedzial zebym przyszedl jutro, wiec wrocilem do szkoly zeby sobie posiedziec... potem wrocilem do domu i o to teraz z wami rozmawiam... urzekła mnie twoja historia... cóż za wspaniały motyw na holiłódzką superprodukcję... historia chłopca i jego schizofremii wędrujących wspólnie przez miejską dżunglę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:59 am
Dobra, ja sie zmywam...
Ide sie doltenic, zbyt ladna pogoda zeby przed kompem wegetowac.[to bede robic potem ;] ]
Nerka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald juliangel Tio jak wam dzionek minął ? bylem w szkole.. potem pojechalem do psychologa a ten mi powiedzial zebym przyszedl jutro, wiec wrocilem do szkoly zeby sobie posiedziec... potem wrocilem do domu i o to teraz z wami rozmawiam... urzekła mnie twoja historia... cóż za wspaniały motyw na holiłódzką superprodukcję... historia cjłopca i jego schizofremii wędrujących wspólnie przez miejską dżuglę blaugh w miedzy czasie rozwali piesc na scianie.... bo to wlasnie zrobilem... jak mi powiedzieli ze mam przyjsc jutro... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii o bosz, jestem do niczego crying pozwól, że zacytuję wielkiego myśliciela, poetę i filozofa, Desta "no i question ..." z uprzejmości nie zaprzeczę... możemy się ustawić na jakiś balet do Bee, bo my też jesteśmy partaczami to założymy związki zawodowe wink no po prostu otuchy mi dodales, ze hej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:00 am
novelin Dobra, ja sie zmywam... Ide sie doltenic, zbyt ladna pogoda zeby przed kompem wegetowac.[to bede robic potem ;] ] Nerka ^^ Nu, słusznie...ja całyd zień byłam w mieście, za dużo ołowie mam już w płucach ^^' Papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:00 am
Delein O, trunk mi tu smyra pod nosem blaugh mnie ostatnio też jeden trunek smyrał... ale po jajeczku, bo kumpela mi rozlała na spodnie... ale potem to spijała [niegrzeczna dziewczynka wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:01 am
Kukus Delein O, trunk mi tu smyra pod nosem blaugh mnie ostatnio też jeden trunek smyrał... ale po jajeczku, bo kumpela mi rozlała na spodnie... ale potem to spijała [niegrzeczna dziewczynka wink ] XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:02 am
Delein Kukus Delein O, trunk mi tu smyra pod nosem blaugh mnie ostatnio też jeden trunek smyrał... ale po jajeczku, bo kumpela mi rozlała na spodnie... ale potem to spijała [niegrzeczna dziewczynka wink ] XD No tak, musiała odkupić swoje winy xd eek moze ja juz sobie pojde,takie rozmowy prowadzicie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 10:02 am
Ozzwald w miedzy czasie rozwali piesc na scianie.... bo to wlasnie zrobilem... jak mi powiedzieli ze mam przyjsc jutro... domokun czy mówiłem ci już dziś, że jesteś kretynem? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|