|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:32 am
Kukus novelin Kukus _cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy... Taa mniej wiesz, lepiej spisz wink btw. wywal tego papierocha, bo to niezdrowe ścierwo... No coz, co fakt to fakt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:34 am
Kukus _cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy... to ty musisz baaaaaaaaardzo dobrze zyc, bo prawie nic niewiesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:44 am
[załamka... crying ]
Wiecie chciałam kupić sobie czapeczke OMG, ale chyba nie wiedziałam ile kosztuje...
i właśnie się dowiedziałam... sweatdrop stressed scream gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:47 am
Cześć, wszyscy jakoś zamilkli... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:48 am
_cleef_ Kukus _cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy... to ty musisz baaaaaaaaardzo dobrze zyc, bo prawie nic niewiesz wink nie wiem czy to ogarnąłeś, ale ja ciebie nie lubię... nie bawią mnie twoje żarty... więc nie mów do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:50 am
Tio jak wam dzionek minął ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:53 am
juliangel Cześć, wszyscy jakoś zamilkli... sweatdrop a to zlośliwe małpy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:54 am
o bosz, jestem do niczego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Tio jak wam dzionek minął ? wstałem [obudził mnie telefon od kumpla z ławki]... spóźniłem się zaledwie 3 godziny na pracownię... po zajęciach poszedłem na siłownię, a następnie skoczyliśmy na kebaba i basen... czyli standart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald juliangel Cześć, wszyscy jakoś zamilkli... sweatdrop a to zlośliwe małpy... wink My z Baliaur zastanawiamy sie nad takim fryzem jak ty mash, ale to dopiero kiedy kasy troch zarobimy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|