|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:05 am
novelin Hija Yumi ^^ [spoko,spoko ;P] yy...bedziemy tak tu cicho siedziec czy moze ktos zazuci jakimś tematem? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:05 am
YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:06 am
_cleef_ YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie yyy...chciałm tyko wiedziec xp chyba to nie grzech zapytac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:09 am
Teraz w zasadzie tylko jeden temat jest 'ta topie', ale go sobie darujmy, zbyt dużo go na codzień.
Hmm nie mam pomyslu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:14 am
YumiTao _cleef_ YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie yyy...chciałm tyko wiedziec xp chyba to nie grzech zapytac razz nie... to po prostu jest kołek... nie przejmuj się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:16 am
YumiTao _cleef_ YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie yyy...chciałm tyko wiedziec xp chyba to nie grzech zapytac razz ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:19 am
Kukus YumiTao _cleef_ YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie yyy...chciałm tyko wiedziec xp chyba to nie grzech zapytac razz nie... to po prostu jest kołek... nie przejmuj się zdazyłam zauwazyc co ta flet z niego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:24 am
_cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:28 am
Kukus _cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy... Taa mniej wiesz, lepiej spisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:29 am
novelin Kukus _cleef_ ja poprtu tak sie witam, jesli jusz musisz wiedziec co to jest im mniej wiemy tym dłużej żyjemy... Taa mniej wiesz, lepiej spisz wink btw. wywal tego papierocha, bo to niezdrowe ścierwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 9:32 am
Kukus YumiTao _cleef_ YumiTao co cie tak zszokowało question nieznasz mnie, wiec prosze, niepytaj sie yyy...chciałm tyko wiedziec xp chyba to nie grzech zapytac razz nie... to po prostu jest kołek... nie przejmuj się muwi ten "normalny"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|