|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:44 am
Ja- Yosei Vykk *wchodzi zadowolony z sibie i gotowy na wszelakie szalensta w zakresie gaii*hejak wszystkim...zaliczylem semestr z analnych i mam wszystko w dupie...bez skojarzen prosze stare ...Ave ...kongratulejszyns, że tak powiem ... thx...przynajmniej juz wiem ze moge kuc sie dop poprawy tego przedmiotu do konca tegoi semestru a nie czekac do sierpnia i poprawiac caly rok razz ... nie no mam nadizeje ze tak zle nie bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:47 am
Vykk Ja- Yosei Vykk *wchodzi zadowolony z sibie i gotowy na wszelakie szalensta w zakresie gaii*hejak wszystkim...zaliczylem semestr z analnych i mam wszystko w dupie...bez skojarzen prosze stare ...Ave ...kongratulejszyns, że tak powiem ... thx...przynajmniej juz wiem ze moge kuc sie dop poprawy tego przedmiotu do konca tegoi semestru a nie czekac do sierpnia i poprawiac caly rok razz ... nie no mam nadizeje ze tak zle nie bedzie ...yhm,yhm ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:49 am
...kurde idę bo to nie ma sensu ...trzymaj się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:52 am
malo ludu jak na taka godzine...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 5:54 am
Ja- Yosei ...kurde idę bo to nie ma sensu ...trzymaj się ...sayonara ... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:01 am
jesli kto dotrze to niech sie ozwie zebym wiedzial ze jest z kim gadac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:19 am
Vykk jesli kto dotrze to niech sie ozwie zebym wiedzial ze jest z kim gadac... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:23 am
Nightmaree Vykk jesli kto dotrze to niech sie ozwie zebym wiedzial ze jest z kim gadac... smile hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 6:30 am
co sie nic nie odzywasz jakby cie nie bylo ninja nie lurkuj bo nie ma na co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:07 am
hejka lethi ale ja sie zmywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:09 am
Zieeeew , witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:09 am
Vykk hejka lethi ale ja sie zmywam papatki *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:11 am
PointZer0 Zieeeew , witam wszystkich... Zerooś 4laugh whee *skok* *przygniata* *przytuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:12 am
Lethiel PointZer0 Zieeeew , witam wszystkich... Zerooś 4laugh whee *skok* *przygniata* *przytuuuula* whee Tja , tylko weź mi tego kota z twarzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|