|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:29 pm
Kitty ShadowCat co tak cicho? sama zostałam? sad ja jestem ale nie wiem co by tu napisac kurcze no ... .. moze pogada,my o gluotach ale gluprzych niz na codzien ..??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:30 pm
Kitty ShadowCat co tak cicho? sama zostałam? sad w zasadzie to ja jestem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:38 pm
BeeWolf_san Kitty ShadowCat co tak cicho? sama zostałam? sad ja jestem ale nie wiem co by tu napisac kurcze no ... .. moze pogada,my o gluotach ale gluprzych niz na codzien ..?? możemy jeśli chcesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:42 pm
ide spac.......... albo pogadac z jakims shamblerem...... dobrej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:45 pm
opcy ide spac.......... albo pogadac z jakims shamblerem...... dobrej.... papa opcuś *macha łapką na papa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:49 pm
zastalem kogos w tym przybytku rozpusty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:52 pm
Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:54 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee hej kiciu co slychac u kociaka? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:58 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee hej kiciu co slychac u kociaka? wink mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:00 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee hej kiciu co slychac u kociaka? wink mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad uu biedactwo pogodzicie sie 3nodding a ty jeszcze nie w lozeczku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:05 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee hej kiciu co slychac u kociaka? wink mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad uu biedactwo pogodzicie sie 3nodding a ty jeszcze nie w lozeczku?nie jestem śpiąca... tak jakoś nie potrzebuję na razie snu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:08 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai zastalem kogos w tym przybytku rozpusty? Pisiek *wielki przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee jak dobshe że jesteś whee hej kiciu co slychac u kociaka? wink mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad uu biedactwo pogodzicie sie 3nodding a ty jeszcze nie w lozeczku?nie jestem śpiąca... tak jakoś nie potrzebuję na razie snu sad dziubek- a jutro szkoła- nie wyspisz sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:11 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad uu biedactwo pogodzicie sie 3nodding a ty jeszcze nie w lozeczku?nie jestem śpiąca... tak jakoś nie potrzebuję na razie snu sad dziubek- a jutro szkoła- nie wyspisz sie whee mrruuu.... jak się nie wyśpię mam przyrodę do odespania nocy xd *pshytuuulllllll*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 3:13 pm
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat mrarrr *wtuliła się* dalej smootno, posprzeczałam się z pshyjacielem... sad uu biedactwo pogodzicie sie 3nodding a ty jeszcze nie w lozeczku?nie jestem śpiąca... tak jakoś nie potrzebuję na razie snu sad dziubek- a jutro szkoła- nie wyspisz sie whee mrruuu.... jak się nie wyśpię mam przyrodę do odespania nocy xd *pshytuuulllllll* no ale trzeba jakos dotrzec do szkoly- bedziesz nieprzytomna whee jak nie mozesz zasnac to wsłuchaj sie w swoj oddech- to pomaga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|