|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:03 pm
Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare łe tam przecież jestesmy ..przynajmniej ja zawsze :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:04 pm
BeeWolf_san Jaswinder właśnie zobaczyłam, że mój chomiczek nie widzi... crying on zdycha... crying crying crying Może spi ?? ... crying odrazu widze hom homy gonk nie śpi... chodzi, ale linieje i nie widzi na pewno na jedno oczko... nie wiem co z drugim okiem, wygląda normalnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:04 pm
Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:05 pm
Jaswinder właśnie zobaczyłam, że mój chomiczek nie widzi... crying on zdycha... crying crying crying zawsze mi sie wydawalo, ze wszystkie chomiki maja slaby wzrok i takie slepawe sa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:08 pm
Kukus Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:09 pm
Kukus Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę jakto sie mnie bije crying ? Buuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:11 pm
Omega Sun Jaswinder właśnie zobaczyłam, że mój chomiczek nie widzi... crying on zdycha... crying crying crying zawsze mi sie wydawalo, ze wszystkie chomiki maja slaby wzrok i takie slepawe sa sweatdrop ale on miał zawsze czerwone oczka, a teraz jedno się zrobiło takie zgaszone, jakby błękitne i chodzi tak jakoś zygzakiem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:11 pm
chomikowi to radze zrobic lewatywe i plukanie zoladka.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:13 pm
opcy chomikowi to radze zrobic lewatywe i plukanie zoladka....... bardzo śmieszne... NARA bezuczuciowcu evil crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:13 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę jakto sie mnie bije crying ? Buuu crying nie :* ... chocmy na tlenik niegrzeczna dziewczynko Opcy i przyciac paznokcie... moze spiacy jest chłopak ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:14 pm
Omega Sun Kukus Omega Sun BeeWolf_san no i w pizdu poszli sobie wszyscy ..pa... gdzie łOpcy gdzie Kuku.. zawsze jak przychodze to wszyscy uciekaja stare bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę jakto sie mnie bije crying ? Buuu crying a możesz czytać uważnie co ja piszę? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:17 pm
BeeWolf_san nie :* ... chocmy na tlenik niegrzeczna dziewczynko ok ide, bo niedobry Kukus chce mnie bic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:19 pm
Omega Sun BeeWolf_san nie :* ... chocmy na tlenik niegrzeczna dziewczynko ok ide, bo niedobry Kukus chce mnie bic crying Wcale nie : **** O tej godznie nawet nie chce mi sie głupot gadać ... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:19 pm
Kukus Omega Sun Kukus bo ty masz takie dziwne spojrzenie eek ...i się ciebie boję, w mordę jakto sie mnie bije crying ? Buuu crying a możesz czytać uważnie co ja piszę? xp przeczytalam uwaznie, teraz to dopiero przeprawiles blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|