|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:33 pm
Nerai Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh dobrydzien pani!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:34 pm
Nerai Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh Cześć ... no to szybko jakie sa twoje oczekiwania ... Pa ozzy ... Układa sie na głowie lethiel ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:36 pm
BeeWolf_san Nerai Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh Cześć ... no to szybko jakie sa twoje oczekiwania ... Pa ozzy ... Układa sie na głowie lethiel .... Zeby mi sie komp nie zresetował zanim zdąze napisać posta?.... jak zazwyczaj? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:37 pm
Witaj tajniasty Bumperze Aś tak btw ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:38 pm
Nerai Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh Kaś !!!!!!! 4laugh *wrzask krzyk* witaj xd dalabym ci przytula ale nie za bardzo mam jak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:38 pm
Nerai BeeWolf_san Nerai Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh Cześć ... no to szybko jakie sa twoje oczekiwania ... Pa ozzy ... Układa sie na głowie lethiel .... Zeby mi sie komp nie zresetował zanim zdąze napisać posta?.... jak zazwyczaj? xd nie o to mi chodzi ... wink ...
Hloł co tak cicho siedzita ja mam ochote na rozmowy, dozwolone po 22...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:39 pm
Nerai Witaj tajniasty Bumperze Aś tak btw ninja ninja ninja heh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:41 pm
BeeWolf_san Jaswinder ale wy się nie mieścicie w wymiarach kobiecych oczekiwań 80 na 100 na 2 A nie znam tych danych ... ;( 80 lat 100 mln dolarow na koncie 2 zawaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:46 pm
mrał witaj : ******...
@Jaswinder. no takich to nie spełniamy biggrin ... ale inne tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:47 pm
witaj Omi...*pshytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:49 pm
Jaswinder BeeWolf_san Jaswinder ale wy się nie mieścicie w wymiarach kobiecych oczekiwań 80 na 100 na 2 A nie znam tych danych ... ;( 80 lat 100 mln dolarow na koncie 2 zawaly ja to znam 90-60-40 90 lat 60 milionów dolarów na koncie 40 stopni gorączki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|