|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:26 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald glupota jest u nas rodzinna... biggrin nie tylko głupota biggrin a co twoj czlonek tez sie miesci w wymogach unii europejskiej... wink to chyba też, nie wiem, nie znam najnowszych dyrektyw xp 18 na 12 na 120
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:27 pm
BeeWolf_san Jaswinder no popatrz... ja tez blaugh ... leniwa kobieta to nie dobrze. ...
LEth, a no chce ... *probije siw wyplatać...* O.o .. au crying nie wierc sie xd *zaczyna sie chwiać* eek *łapie sie wlosoow opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:28 pm
Lethiel BeeWolf_san Jaswinder no popatrz... ja tez blaugh ... leniwa kobieta to nie dobrze. ...
LEth, a no chce ... *probije siw wyplatać...* O.o .. au crying nie wierc sie xd *zaczyna sie chwiać* eek *łapie sie wlosoow opcego* łopcy czym sie pedzla bo bedzie ostro ... *przestaje sie wiercic* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale wy się nie mieścicie w wymiarach kobiecych oczekiwań
80 na 100 na 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mów do mnie w przeliczeniu na skarpetkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:29 pm
BeeWolf_san Lethiel O.o .. au crying nie wierc sie xd *zaczyna sie chwiać* eek *łapie sie wlosoow opcego* łopcy czym sie pedzla bo bedzie ostro ... *przestaje sie wiercic* ... ja sie trymam czegos zupelnie innego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:30 pm
Kukus mów do mnie w przeliczeniu na skarpetkę xd rozmiar 42 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ale wy się nie mieścicie w wymiarach kobiecych oczekiwań 80 na 100 na 2 A nie znam tych danych ... ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Jaswinder no popatrz... ja tez blaugh ... leniwa kobieta to nie dobrze. ...
LEth, a no chce ... *probije siw wyplatać...* O.o .. au crying nie wierc sie xd *zaczyna sie chwiać* eek *łapie sie wlosoow opcego* łopcy czym sie pedzla bo bedzie ostro ... *przestaje sie wiercic* ... xd xd xd ufff.... *usadza sie wygodniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:31 pm
BeeWolf_san Jaswinder ale wy się nie mieścicie w wymiarach kobiecych oczekiwań 80 na 100 na 2 A nie znam tych danych ... ;( bo one ciebie nie dotycza.. tylko ludzi z poludnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:31 pm
Kukus mów do mnie w przeliczeniu na skarpetkę xd in europe they have the metric system... they don't know what a ********' quarterpounder is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:32 pm
dobra ja spadam jutro godz 5.30 pobudka wiec kolorowych snow zycze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wole przywitać sie teraz bo nie wiem kiedy znowu bedzie mi DZIAŁAŁ komputer... stare tak w razie gdybym znowu nie wlaziła przez miesiąc... xd
a zatem! whee ==> Witajcie wszyscy! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus mów do mnie w przeliczeniu na skarpetkę xd rozmiar 42 blaugh 46 ... A wiecej nie powiem bo sie wstydam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:33 pm
Ozzwald dobra ja spadam jutro godz 5.30 pobudka wiec kolorowych snow zycze.. branoć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|