|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:16 pm
Jaswinder Leth... każdy cierpi jak umie, jadni lubią wtedy samotność, inni muszą się komuś wypłakać, pamiętaj, że każdy jest inny i niepowtarzalny, każdy ma inne potrzeby i chwała Bogu za to, bo jeśli wszyscy byliby tacy sami, to świat byłby cholernie nudny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:17 pm
opcy ja to zawsze musze byc "na dole" xp biedny opcoos xd *dalej drapie za uszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:18 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald crying i zostalem wylegitymowany przez straż miejska bo sie chwialem i piwem odemnie czuc... crying jakby przynajmniej policja..... a to te nedzne cwele...... xp nawet nie powiedzieli "dobry wiecz�r" blaugh czego ty od nich wymagasz... toz to tylko strazak miejski... nawet leśniczy ma wiecej kultury... ale spojrzenia maja zmomowcó... rece trzymaja na pale i juz w glowie ukladaja raport... "zsotalismy zaatakowani lecz szybko opanowalismy sytuacje... niestety napastnik wyladowal w szpitalu" menty spoleczne... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:18 pm
opcy BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san A nu witaj wskakuje na głowe i sie układa ... Aaaaa
Mam dziś dzień robienia sygnaturek biggrin *patrzy na niego* hm.. fajnie wygladamy xd *uklada sie wygodniej na glowie opcego* xd Kręci sie ... przes�wa kota teltiel .. Opcy wygodnie ci ?? ja to zawsze musze byc "na dole" xp moze ja głupi jestem ale lubie byc na dole ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:19 pm
BeeWolf_san * bierze kota i wsadza go na Bawełne ... * teraz nie spadnie wink ..
Chwieje sie na bok ..łuu... moze nie popsujemy Opcego O.o ... *łapie sie mocniej opcego* mam nadzieje ze jest stabilny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san moze ja głupi jestem ale lubie byc na dole ... ja też jestem leniwy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san A nu witaj wskakuje na głowe i sie układa ... Aaaaa
Mam dziś dzień robienia sygnaturek biggrin *patrzy na niego* hm.. fajnie wygladamy xd *uklada sie wygodniej na glowie opcego* xd Kręci sie ... przes�wa kota teltiel .. Opcy wygodnie ci ?? ja to zawsze musze byc "na dole" xp moze ja głupi jestem ale lubie byc na dole ... glupota jest u nas rodzinna... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:20 pm
Ozzwald glupota jest u nas rodzinna... biggrin nie tylko głupota biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:21 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san A nu witaj wskakuje na głowe i sie układa ... Aaaaa
Mam dziś dzień robienia sygnaturek biggrin *patrzy na niego* hm.. fajnie wygladamy xd *uklada sie wygodniej na glowie opcego* xd Kręci sie ... przes�wa kota teltiel .. Opcy wygodnie ci ?? ja to zawsze musze byc "na dole" xp moze ja głupi jestem ale lubie byc na dole ... no popatrz... ja tez blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:22 pm
Kukus BeeWolf_san moze ja głupi jestem ale lubie byc na dole ... ja też jestem leniwy wink Toscie mi z ozzym teraz odpowiedzieli ... hahaha .... ..dobre biggrin ... mozna na was liczyc eek
Lethielko... zaplatełem sie w twoje włosy xd wpo zostaje tu do jutra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:22 pm
Kukus Ozzwald glupota jest u nas rodzinna... biggrin nie tylko głupota biggrin a co twoj czlonek tez sie miesci w wymogach unii europejskiej... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:23 pm
BeeWolf_san Lethielko... zaplatełem sie w twoje włosy xd wpo zostaje tu do jutra... jak sobie chcesh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:23 pm
Jaswinder no popatrz... ja tez blaugh ... leniwa kobieta to nie dobrze. ...
LEth, a no chce ... *probije siw wyplatać...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:25 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald glupota jest u nas rodzinna... biggrin nie tylko głupota biggrin a co twoj czlonek tez sie miesci w wymogach unii europejskiej... wink to chyba też, nie wiem, nie znam najnowszych dyrektyw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|