|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:50 pm
Kitty ShadowCat witam wszystkich raz jeszcze ^^' witka Kitt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:51 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD*patrzy na niego obojętnie* no nie wiem... *PAC PODUCHA!* ooo.. it is sooo eeeevil twisted *pac go poducha* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:52 pm
Kitty ShadowCat witam wszystkich raz jeszcze ^^' bardzo ladne ciuszki... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:54 pm
we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:55 pm
O.o ... tesh bym wyszla.. ladna noc.. szkoda ze psa nie mam :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:55 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat witam wszystkich raz jeszcze ^^' bardzo ladne ciuszki... biggrin dziękooje bardzo *pshytuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:56 pm
Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:57 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera... proshu.. skonczmy jush ten temat.. to jak rozdrapywanie rany.. prooooshu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:58 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera... ... nigdy nie myślałam o tym że tego wspaniałego człowieka może kiedyś zabraknąć... a teraz gdy odszedł nie mogę się pogodzić z jego śmiercią... crying crying ... ale wiem jedno- w moi sercu on nadal żyje... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:59 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera... proshu.. skonczmy jush ten temat.. to jak rozdrapywanie rany.. prooooshu sad wie wolno płakać za kimś kto umiera radujmy się bo Papież właśnie ogląda BOGA twarzą w twarz to zaszczyt umrzeć w NOC MIŁOSIERDZIA BOŻEGO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:00 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera... proshu.. skonczmy jush ten temat.. to jak rozdrapywanie rany.. prooooshu sad ... widziałyscie na tych paskach na każdej stacji TVP itp co papiez powiedział przed śmiercią: RADUJCIE SIE BO I JA SIĘ RADUJĘ! RADUJMY SIĘ Z NIM! NAUCZYŁ WIELU, ZROBIŁ WIELE BYŁ DOBRYM WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM! RADUMMY SIĘ, BO JEST TERAZ BARDZO BLISKO NAS WSZYTKICH! OTRZYJMY ŁZY! MÓDLMY SIĘ ZA JEGO DUSZE! DŁUGO CIERPIAŁ A TERAZ JEST MU DOBRZE! NIC GO NIE BOLI! RADUJMY SIĘ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:01 pm
Jaswinder Lethiel ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat we wszystkich okienkach świeczushki się palą... w moim również... cry *ociera łezki* nadal nie mogę uwierzyć że to się stało crying crying *idzie zapalić świeczooshki w pozostałych okienkach* sad jak ja to usłysałam... To serce mi chyba na chwile przestało bic. Teraz to do mnie chyba nie dociera... proshu.. skonczmy jush ten temat.. to jak rozdrapywanie rany.. prooooshu sad wie wolno płakać za kimś kto umiera radujmy się bo Papież właśnie ogląda BOGA twarzą w twarz to zaszczyt umrzeć w NOC MIŁOSIERDZIA BOŻEGO papież chciał żebyśmy się nie smoocili.... ale ja nie potrafię się nie smoocić crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:02 pm
M-Teen widziałyscie na tych paskach na każdej stacji TVP itp co papiez powiedział przed śmiercią: RADUJCIE SIE BO I JA SIĘ RADUJĘ! RADUJMY SIĘ Z NIM! NAUCZYŁ WIELU, ZROBIŁ WIELE BYŁ DOBRYM WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM! RADUMMY SIĘ, BO JEST TERAZ BARDZO BLISKO NAS WSZYTKICH! OTRZYJMY ŁZY! MÓDLMY SIĘ ZA JEGO DUSZE! DŁUGO CIERPIAŁ A TERAZ JEST MU DOBRZE! NIC GO NIE BOLI! RADUJMY SIĘ! biggrin w Hiszpani tańcza i śpiewają .. ciesha sie ze teraz jest mu lepiej tam gdzie trafil 3nodding o ile coś takiego jest..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|