|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:30 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ a jak? wink *skok na Opcego rownoczesnie z Leti* zmasowany atak twisted xd zAraz sie wywali Xd jush sie wywalił xd whee kto by cos takiego przetshymal ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:32 pm
ide po herbate *drapie sie po głowe* *znika w kuchennych drzwiach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:34 pm
dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:35 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ a jak? wink *skok na Opcego rownoczesnie z Leti* zmasowany atak twisted xd zAraz sie wywali Xd jush sie wywalił xd whee kto by cos takiego przetshymal ?? :> *patrzy na lezacego Opcego* No fakt... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:38 pm
opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:44 pm
własnie sie pomodliłam przed świeczkiem, przed oknem w ciszy i spokoju... *ociera łzę* nadal to przezywam ... bez komentarza bym prosila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:45 pm
Lethiel opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD*patrzy na niego obojętnie* no nie wiem... *PAC PODUCHA!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:45 pm
Lethiel opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD mi pod tlenem dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:46 pm
spaaaaać mi się chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:47 pm
opcy Lethiel opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD mi pod tlenem dziala u mnie tyz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy dam rade...... nie poddam sie.... *poddaje sie* blaugh yay !! opcy jest w naszej mocy 4laugh twisted *usadawia sie na nim* lenoos .. tio cio z nim teraz robimy ?? :> moje gg umarlo XD mi pod tlenem dziala ale moje sie psooje czasami.. teraz jush dziala XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen własnie sie pomodliłam przed świeczkiem, przed oknem w ciszy i spokoju... *ociera łzę* nadal to przezywam ... bez komentarza bym prosilaja dzisiaj powiesiłam flagę. I wiem... Wiem, ze Polska juz nigdy nie bedzie taka jaka była.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:49 pm
Jaswinder spaaaaać mi się chce crying na to jest tylko jeden sposob....... do wyra i nyny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|