|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:21 am
wrociłam do Was lol lol lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:21 am
Ntsumi_Aya a i sorka, jeśli nagle 'znikne' ale rodzicow nie ma i siedze na kompie ninja dlaczego siedzisz na kompie... on do tego nie sluzy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:22 am
Night_Lady wrociłam do Was lol lol lol lol lol lol ...Ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:23 am
BeeWolf Sei chan Meow znowu plec zmieniles O.o NIE ... Zawsze taki byłem ... *drapie sie po głowie * Sei dobrze sie czujesz ?? Meow -_- chyba nie to przez te koci mietke od Zer0 Meow -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:23 am
Night_Lady wrociłam do Was lol lol lol lol lol lol Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:24 am
BeeWolf Ntsumi_Aya Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink ) łuuu nie sadziłemze to powiem ale grasz dłurzej odemnie ... a ja tyż nie jestem dobry, takie sredniurki z nas mnie i pana ozwalda. ...
Sei co sie stało serio? a ty ile grasz? ozz - lepiej nie wspominac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:26 am
Sei chan BeeWolf Sei chan Meow znowu plec zmieniles O.o NIE ... Zawsze taki byłem ... *drapie sie po głowie * Sei dobrze sie czujesz ?? Meow -_- chyba nie to przez te koci mietke od Zer0 Meow -_- widocznie tak ...
Ayu ja jakieś 5 lat ... bodajze ... tylko z przerwami ostatnio nawet sporymi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:27 am
...dobra ...ja zdupiam sie pouczyć ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan Meow znowu plec zmieniles O.o NIE ... Zawsze taki byłem ... *drapie sie po głowie * Sei dobrze sie czujesz ?? Miał być dziewczynka a jest chłopczykiem Bo zamiast członkiem ktoś zrobił go patykiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Meow=^_^= *Przyglda sie Bee*Meow juz nie wezme niczego od Zer0 Meow -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:28 am
Heloł zlotowłosa :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:29 am
BeeWolf_san widocznie tak ...
Ayu ja jakieś 5 lat ... bodajze ... tylko z przerwami ostatnio nawet sporymi ...
to podobnie jak ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:30 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf Sei chan Meow znowu plec zmieniles O.o NIE ... Zawsze taki byłem ... *drapie sie po głowie * Sei dobrze sie czujesz ?? Meow -_- chyba nie to przez te koci mietke od Zer0 Meow -_- widocznie tak ...
no przerwy spore ale po paru grach zawsze nadrabiamy forme... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|