|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:14 am
Witaj ninja Bee 0_o To TY?? 0_o znalazłam fajny serverek...chyba polski - tryb normalny ninja jak chcesz możemy zagrać jedną partyjke biggrin tylko nie wiem do ilu fragów ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:15 am
Ntsumi_Aya Witaj ninja Bee 0_o To TY?? 0_o znalazłam fajny serverek...chyba polski - tryb normalny ninja jak chcesz możemy zagrać jedną partyjke biggrin tylko nie wiem do ilu fragów ninja pytanko... a dobry z ciebie gracz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:16 am
Meow=^_^= *Wyciaga kilka butelek likieru z pod kanapy*Meow=^_^=*Spoglada na Bee*O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:16 am
Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:17 am
Ntsumi_Aya Witaj ninja Bee 0_o To TY?? 0_o znalazłam fajny serverek...chyba polski - tryb normalny ninja jak chcesz możemy zagrać jedną partyjke biggrin tylko nie wiem do ilu fragów ninja a no to ja ...
Ale ja bym chciał 1/1 jak zainstaluje Ł-ut-E mozemy zagrać u mnie ... mam w mordke wpo łącze wiec Pingi będą małe chyba :] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:18 am
Ntsumi_Aya Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink ) ...ja też jestem najmłodszy u mnie w rodzinie (edit:tak to lepiej brzmi) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ntsumi_Aya Witaj ninja Bee 0_o To TY?? 0_o znalazłam fajny serverek...chyba polski - tryb normalny ninja jak chcesz możemy zagrać jedną partyjke biggrin tylko nie wiem do ilu fragów ninja a no to ja ...
Ale ja bym chciał 1/1 jak zainstaluje Ł-ut-E mozemy zagrać u mnie ... mam w mordke wpo łącze wiec Pingi będą małe chyba :] ... ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink ) łuuu nie sadziłemze to powiem ale grasz dłurzej odemnie ... a ja tyż nie jestem dobry, takie sredniurki z nas mnie i pana ozwalda. ...
Sei co sie stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:19 am
Ntsumi_Aya Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink ) a teraz ile masz lat ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Meow znowu plec zmieniles O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ozzwald pytanko... a dobry z ciebie gracz ? taki sobie sweatdrop gram od... 8-mego roku zycia ? sweatdrop ale i tak jestem najgorsza z rodzinki sweatdrop (mam 2-ch braci wink jestem najmłodsza z rodziny wink ) ...u mnie też jestem najmłodszy wink waaa super biggrin a jakie masz rodzeństwo ? ninja a i sorka, jeśli nagle 'znikne' ale rodzicow nie ma i siedze na kompie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:21 am
Sei chan Meow znowu plec zmieniles O.o NIE ... Zawsze taki byłem ... *drapie sie po głowie * Sei dobrze sie czujesz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|