|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:07 am
Ozzwald opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... człowiekiem jestes i nic co ludzkie nie jest ci opce... wink powiem wiecej: ogladanie sie za dziewuchami tez akceptuje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... ja również posiadam niewiarygodnie wysoką tolerancję na piwo... wręcz monstrualną domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Wodzu Wiesz, ze widze cie na nastepnym spotkaniu w llodzi...??? biggrin bede bedeSuupeeer blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:08 am
opcy Ozzwald opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... człowiekiem jestes i nic co ludzkie nie jest ci opce... wink powiem wiecej: ogladanie sie za dziewuchami tez akceptuje! xd dziwnie to brzmi z ust faceta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:08 am
opcy Kukus właśnie wróciłem z pl. Piłsudskiego... nieprzebrane morze ludzkich głów, szkoda jedynie że by nauki Papieskie miały taki posłuch trzeba było tragedii crying Witam....... zobaczymy czy za miesiac beda mialy posluch... nie wiem... wiem za to, że był to niesamowity widok... i niewiarygodnie dużo pracy dla nas... nawet nie czuć było tej całej hipokryzji jaką wszystko jest przesiąknięte wokół
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:09 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Wodzu Eeee.. meska rzezc i tyle.. Poczekaj ze 3 lata jeszcze.. razz Meow xd tylko ze faceci sie mnie boja xd rybcia bojowa+1/+3 przeciwko facetom - tak mnie kumpel ostatnio okreslil Meow xd to chyba niedobrze... ale moze ja sie nie znam.... Wiekszosc chlopakow ktorzy byli mna zainteresowaniu zrezygnowalo jak sie zorientowali ze nie jestem bezwolna laleczka ktora mozna sie pobawic i rzucic xd xd tsa... kiedys bedzie cie zloscic to ze sie ciebie boja i zaden nie prubuje przybajerowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:09 am
Kukus opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... ja również posiadam niewiarygodnie wysoką tolerancję na piwo... wręcz monstrualną domokun ja akceptuje pomimo malej tolerancji.... ale przynajmniej sam po sobie sprzatam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:10 am
opcy Ozzwald opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... człowiekiem jestes i nic co ludzkie nie jest ci opce... wink powiem wiecej: ogladanie sie za dziewuchami tez akceptuje! mowa, człowieku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:10 am
DOBRA MAM TEGOD DOŚĆ!!!! gonk jutro pójde do biblioteki i skseruje książkę o tym palancie.. mam andzieje, że biblioteka będzie cyznna! gonk xp ide sie uczyc fizyki papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z tej okazji ze piwo jakos ozywilo rozmowe... mam przyjemnosc wmniesc za was toast tym wspanialym trunkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... ja również posiadam niewiarygodnie wysoką tolerancję na piwo... wręcz monstrualną domokun ja akceptuje pomimo malej tolerancji.... ale przynajmniej sam po sobie sprzatam... sweatdrop Prawdidłowo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kukus opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... ja również posiadam niewiarygodnie wysoką tolerancję na piwo... wręcz monstrualną domokun ja akceptuje pomimo malej tolerancji.... ale przynajmniej sam po sobie sprzatam... sweatdrop a ja nie wiem o czym gadacie ale piwko to lubie ... dobłarzecz... nie ma co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|