|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:02 am
... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:02 am
opcy Kitty ShadowCat ogląda się za innymi cry ....*oddala się jeszcze bardziej i siada w ciemnym kącie* cry *chowa twarzyczkę za łapkami**płacze* OMFG......... *szuka kamery w pokoju..... co chwila szczypiac sie w reke* to nie moze byc rzeczywiste..... To napewno blad matrixa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:03 am
Wodzu Eeee.. meska rzezc i tyle.. Poczekaj ze 3 lata jeszcze.. razz Meow xd tylko ze faceci sie mnie boja xd rybcia bojowa+1/+3 przeciwko facetom - tak mnie kumpel ostatnio okreslil Meow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiesz, ze widze cie na nastepnym spotkaniu w llodzi...??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:04 am
właśnie wróciłem z pl. Piłsudskiego... nieprzebrane morze ludzkich głów, szkoda jedynie że by nauki Papieskie miały taki posłuch trzeba było tragedii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Wodzu Eeee.. meska rzezc i tyle.. Poczekaj ze 3 lata jeszcze.. razz Meow xd tylko ze faceci sie mnie boja xd rybcia bojowa+1/+3 przeciwko facetom - tak mnie kumpel ostatnio okreslil Meow xd to chyba niedobrze... ale moze ja sie nie znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:05 am
opcy Kitty ShadowCat ... sad ... pifko jeszcze akceptuję ale nie oglądanie się za innymi... sad ja tez piwko akceptuje i to bardzo czesto...... człowiekiem jestes i nic co ludzkie nie jest ci opce... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:06 am
Ozzwald Sei chan Wodzu Eeee.. meska rzezc i tyle.. Poczekaj ze 3 lata jeszcze.. razz Meow xd tylko ze faceci sie mnie boja xd rybcia bojowa+1/+3 przeciwko facetom - tak mnie kumpel ostatnio okreslil Meow xd to chyba niedobrze... ale moze ja sie nie znam.... ja też bym się tym nie chwalił stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus właśnie wróciłem z pl. Piłsudskiego... nieprzebrane morze ludzkich głów, szkoda jedynie że by nauki Papieskie miały taki posłuch trzeba było tragedii crying Witam....... zobaczymy czy za miesiac beda mialy posluch...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Wiesz, ze widze cie na nastepnym spotkaniu w llodzi...??? biggrin bede bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:07 am
Ozzwald Sei chan Wodzu Eeee.. meska rzezc i tyle.. Poczekaj ze 3 lata jeszcze.. razz Meow xd tylko ze faceci sie mnie boja xd rybcia bojowa+1/+3 przeciwko facetom - tak mnie kumpel ostatnio okreslil Meow xd to chyba niedobrze... ale moze ja sie nie znam.... Wiekszosc chlopakow ktorzy byli mna zainteresowaniu zrezygnowalo jak sie zorientowali ze nie jestem bezwolna laleczka ktora mozna sie pobawic i rzucic xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 10:07 am
Melania Moon Wodzu Wiesz, ze widze cie na nastepnym spotkaniu w llodzi...??? biggrin bede bedeMamy taka nadzieje cicha.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|